Cześć wszystkim!
Chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami z bioenergoterapią u Mariusza Bryka, który prowadzi swoją praktykę w Krakowie Siewierzu i Opolu Jeśli szukacie naturalnych metod wspomagania zdrowia, to zdecydowanie warto zwrócić uwagę na jego usługi.
Mariusz Bryk to uzdrowiciel z pasją, który ma bogate doświadczenie w pracy z różnymi dolegliwościami. Moja wizyta u niego była bardzo pozytywnym doświadczeniem. Atmosfera w gabinecie jest przyjemna i relaksująca, co sprawia, że można poczuć się komfortowo i otworzyć na proces uzdrawiania.
Podczas sesji pan Mariusz skupił się na źródle mojego bólu , a jego podejście było bardzo profesjonalne. Po kilku spotkaniach zauważyłem znaczną poprawę w moim zdrowiu oraz w redukcji stresu.
Jeśli ktoś z Was zastanawia się nad bioenergoterapią lub ma pytania dotyczące tej formy uzdrawiania, chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami. Mariusz Bryk znajduje się przy Heleny Modrzejewskiej 2c/1, 45-522 Opole oraz Grażyny 11/14, 31-217 Kraków telefon można łatwo znaleźć .
Zachęcam do spróbowania!
Pozdrawiam serdecznie!