Korzystacie z portali randkowych? Udało Wam się kogoś w ten sposób poznać? Tyle się słyszy, że to takie niebezpieczne, czy naprawdę? poznaliście kiedyś kogoś dziwnego?
poznałem za równo dziwne jak i normalne osoby. Teraz to staje się coraz modniejsze a strony takie chronią swoich użytkowników. Ostatnio nawet mam więcej znajomych poznanych online jak w realu
do wszystkiego trzeba podchodzić z rozsądkiem, niebezpieczne owszem mogą być dla dzieci, dla osób pełnoletnich polecam. Korzystam ostatnio z polishcupidtree.com, fajny portal, poznałam już kilka ciekawych osób. Na innych się nacięłam i w sumie na chwilę obecną mam tylko tu konto.
/polishcupidtree to dobry portal gdzie sprawdzają konta i pilnują by coś się nie stało. Oczywiście jeśli ludzie sobie za bardzo ufają to zawsze można spotkać jakiś wariatów ale poznawanie ludzie przez neta według mnie jest bardzo fajne
dokładnie, bardzo fajnie się poznaje ludzi w ten sposób, normalnie ciężko byłoby pogadać z kimś mieszkającym w innym kraju a tak codziennie mogę się dowiedzieć czegoś nowego o kimś nowym. Ogólnie poznawanie ludzi sprawia mi frajdę, każdy ma inne poglądy, zainteresowanie, a internet daje w tym zakresie tyle możliwości.
hanka100 napisał:Korzystacie z portali randkowych? Udało Wam się kogoś w ten sposób poznać? Tyle się słyszy, że to takie niebezpieczne, czy naprawdę? poznaliście kiedyś kogoś dziwnego?
Poznałam wielu dziwnych ludzi, większość jednak w realu.
Nigdy nie korzystałam i miałabym spore obiekcje przed zarejestrowaniem się na takim portalu. Głównie bałabym się o to, że osoba, którą poznałam jest nie tym za kogo się podaję przez co nigdy nie przełożyłabym takiej znajomości na znajomość w realu.
Ja jednak się zalogowałam by się przekonać jak to wygląda. Moim zdaniem taki portal towarzyski to fajna sprawa, bo jest naprawdę duża różnorodność osobowości w jednym miejscu. I nie trzeba się tak namęczyć jak w realu. Mi się podoba coś takiego