Oczywiście że kupuję przez internet !! Ostatnio z żoną szukaliśmy butów dla syna i w każdym sklepie stacjonarnym porażające ceny. Jak tylko wróciliśmy do domu , włączylem laptopa, wpisałem w google kilka fraz i trafiłem na bardzo dobrze zaopatrzony sklep 11teamsports, w ktorym kupilismy finalnie tanie markowe obuwie dla naszego młodego na zajęcia sportowe
Kupowanie przez internet stało się bardzo popularne. Ja dużo zamiawiałam z Aliexpress ze względu na cenę, no ale obecnie wypadlo to z rynku.
mam kilka ulubionych sklepów np. PaniSwojegoCzasu, Butik Kamińskiej, czy sklep Zwilling z akcesoriami kuchennymi i moimi ulubionymi nożami japońskimi Zwilling
Przez internet zamawiam dosłownie wszystko, można łatwiej porównać ceny, ale i asortyment jest większy. Ostatnio namierzylem na allegro oficjalny sklep AEG, mam tera zkolejne miejsce gdzie mogę zamówić elektronarzędzia do pracy
Bardzo lubię kupować w sieci, bez wychodzenia z domu z filiżanką herbatki, na mikołaja kupiłam mężowi zestaw monitoringu do domu z Lanberga,dawno myślał o zabezpieczeniu domu al e zawsze były inne ważniejsze wydatki teraz cena atrakcyjna i sie skusiłąm