milosz_w napisał:Myślę, że na uwagę zasługują również kotły z piecbud, dobrze sprawdzają się te z podajnikiem kotłowym - [url=http://piecbud.net.pl/produkty1/kotly-c-o/kj-mp2]piecbud.net.pl/produkty1/kotly-c-o/kj-mp2[/url]. W sumie bez porady fachowca samemu trudno coś wybrać, ja zastanawiam się jeszcze nad pompą ciepła, tyle, że w tym wypadku trzeba sporo zainwestować.
Dokładnie tak jak pisałem wcześniej - najlepszą opcją jest kontakt z doradcą, który będzie w stanie dokonać analizy i zaproponować najkorzystniejsze w danym przypadku rozwiązanie. Jeżeli chodzi o pompy ciepła, to w naszym portfolio znajdują się urządzenia, wykorzystujące energię z powietrza, z gruntu i wody gruntowej. Każde rozwiązanie można dostosować do wymagań oraz warunków w jakich taka pompa ma pracować. Zanim jednak podejmą Państwo decyzję, warto porozmawiać ze specjalistą, który pomoże w określeniu czy rzeczywiście jest zapotrzebowanie na montaż i czy taka inwestycja ma sens pod kątem wykorzystania pozyskanej energii.
Pozdrawiam,
Konsultant marki Buderus