Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Co sądzicie o białych meblach kuchennych?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co sądzicie o białych meblach kuchennych?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • zajebistylogin 11 sie 2013, 20:35     (ostatnio zmieniony przez autora 11 sie 2013, 20:35, w całości zmieniany 1 raz)
    Mam w domu dość stare raczej kremowe meble w kuchni ale nie widać na nich żadnych oznaków bleknięcia. Jak dobrze zrobione z dobrych materiałów (te akurat połyskowe) to będzie dobrze.
  • BrandonEnzo 19 sie 2013, 10:14
    Według mnie białe są nieładne , nie mają jakby charakteru , Lepszy biały z domieszką jakiegoś koloru jeżeli już . Sam w kuchni mam łososiowe i drewniane(w kolorze drewna)
  • zygfryd99 19 sie 2013, 14:17
    Jeśli ktoś lubi biały to czemu nie. Ja bym osobiście wolał białe od łososiowych uśmiech
  • monia5 14 paź 2013, 12:47
    białe meble są super, szczególnie lakierowane, brud widać jak na każdych innych, dodatkowo mam kilka frontów w kolorze śliwki, a wszystko pasuje dzięki firmie [url=http://]Q-art[/url] z Bielska-Białej, która nam robiła te meble. mogę ich polecić bardzo szczerze.
  • jik7008 17 paź 2013, 11:44
    Białe meble kuchenne muszą być istną makabrą. Widać każde zabrudzenie co w kuchni często się zdarza, no i dodatkowo biel z czasem szarzeje skrzywienie
  • Swojezdanie 21 paź 2013, 14:25
    Wcale nie uśmiech Moi rodzice przez 20 lat mieli białe meble w kuchni i nic złego się z nimi nie działo, nie zżółkły, nie było widać zabrudzeń jakoś bardziej niż na innych meblach. To kwestia doboru odpowiedniego materiału, z których meble wykonano uśmiech
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum