kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować. Możecie coś polecić?ja zawsze Starrmix - niemiecka jakość
kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować. Możecie coś polecić?Koniecznie musisz się zapoznać z Boschem i jego nowymi odkurzaczami reklamowanymi przez tygrysa
benialina napisał:Haaaa oczywiście. Bosch to Starmix tylko obudowa Boscha.kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować. Możecie coś polecić?Koniecznie musisz się zapoznać z Boschem i jego nowymi odkurzaczami reklamowanymi przez tygrysa
michasia_s napisał:może lepiej kupić coś polskiego niż stawiać na niemiecką jakość?Wychodzę z założenia, że produkt ma zaspokajać moje potrzeby. W tym wypadku porządnie i dokładnie odkurzać, etc.. Jeżeli Bosch spełnia moje oczekiwania, to dlaczego mam nie kupić ich odkurzacza?
benialina napisał:Napisz mi coś więcej na temat tych odkurzaczy. Mam pralkę Boscha i jestem z niej zadowolona, więc może odkurzacz również da radę.kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować. Możecie coś polecić?Koniecznie musisz się zapoznać z Boschem i jego nowymi odkurzaczami reklamowanymi przez tygrysa
kozka napisał:Myślę, że się nie zawiedziesz Oczywiście zrobisz, jak chceszbenialina napisał:Napisz mi coś więcej na temat tych odkurzaczy. Mam pralkę Boscha i jestem z niej zadowolona, więc może odkurzacz również da radę.kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować. Możecie coś polecić?Koniecznie musisz się zapoznać z Boschem i jego nowymi odkurzaczami reklamowanymi przez tygrysa
benialina napisał:A co to takiego ten filtr hepa?kozka napisał:Myślę, że się nie zawiedziesz Oczywiście zrobisz, jak chceszbenialina napisał:Napisz mi coś więcej na temat tych odkurzaczy. Mam pralkę Boscha i jestem z niej zadowolona, więc może odkurzacz również da radę.kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować. Możecie coś polecić?Koniecznie musisz się zapoznać z Boschem i jego nowymi odkurzaczami reklamowanymi przez tygrysa
Zalety, które wpłynęły na decyzję o moim zakupie to: energooszczędność (przy niskim zużyciu prądu sprząta bardzo dokładnie), filtr hepa, cicha praca, dobre ssanie i wielowarstwowy worek, który lepiej rozkłada kurz (nie trzeba często zmieniać worków).