Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Gdzie dobrze ubezpieczyć mieszkanie, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Gdzie dobrze ubezpieczyć mieszkanie

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • TianaR 13 mar 2015, 14:37
    Samodzielne przeglądanie ofert wcale nie zajmie dużo czasu. Skorzystaj sobie z kalkulatora majątkowego Cuk, w dwie minuty porówna Ci oferty ubezpieczycieli. Bardzo prosta sprawa.
  • sloneczko9 16 mar 2015, 9:58
    Ja jestem w trakcie kupowania mieszkania na kredyt hipoteczny. W banku zaoferowali mi ubezpieczenie. Jest jednak podejrzanie wysokie ( to znaczy roczna cena tego ubezpieczenia jest wysoka).
    To,że jest takie to znacza,że mieszkanie jest ubezpieczone na większą kwotę? Ubezpieczenie jest lepsze? Myślicie,zę warto jest się na nie godzić?
  • fleszyn 20 mar 2015, 6:56
    Lepiej będzie moim zdaniem ubezpieczyć się samodzielnie. Niestety ale banki mają często cenowo bardzo zawyżoną ofertę, która zupełnie nie jest adekwatna do tego co oferują.
    Zdarzają się potem problemy z realizacją polisy. Najlepiej byłoby zostawić numer telefonu do doradcy ( na przykład wspomnianej comperii). Niech tam doradzą.
  • AngelikaSwie 26 mar 2015, 7:53
    sloneczko9 napisał:Ja jestem w trakcie kupowania mieszkania na kredyt hipoteczny. W banku zaoferowali mi ubezpieczenie. Jest jednak podejrzanie wysokie ( to znaczy roczna cena tego ubezpieczenia jest wysoka).
    To,że jest takie to znacza,że mieszkanie jest ubezpieczone na większą kwotę? Ubezpieczenie jest lepsze? Myślicie,zę warto jest się na nie godzić?
    Słoneczko w comperii będziesz miała na ubezpieczenie zniżke. Tacy agenci mają wynegocjowane lepsze kwoty ubezpieczenia tak więc bedzie o wiele taniej niż jak będziesz sama to załatwiała. Jest to czysta oszczędność.
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum
Poprzednia: Filtr basenowy