Ja jestem użytkownikiem Steam Boost i sobie chwalę. Trzy tryby użycia pary wodnej: do pieczenia, podgrzewania lub gotowania. Wygoda, super chrupiące mięsko i ogólnie fajny piekarnik
A co z płyta indukcyjną, polecacie coś konkretnego, bo muszę swoją wymienić. Myślałam nad SenseBoil bo fajnie reguluje temperaturę wrzenia, nic nie wykipi a u mnie to duży problem
Ja planowałam kuchnię pod sprzety. Teraz mam Electroluxa i piękną kuchnię. Bardzo jestem zadowolona z mojej płyty indukcyjnej FlexiBridge. Ma dużą strefę gotowania z 4 segmentami , które można łączyć w 3 różne konfiguracje. świetnie się sprawdza w każdej kuchni
Małła kuchnia to małe sprzety koleżnaka postawiła na piekarnik Electroluxa SteamBake jest tylo w wersji kompaktowej a poza tym ma przycisk pary. Potrawy super