Bardzo ładne te aranżacje , świetna inspiracja dla planujących zmiany w przedpokoju czy kuchni jest w OBI. Activejety bardzo polecam bo ceny są naprawdę atrakcyjne i duża energooszczędność
Generalnie widzę mnóstwo linków, a nikt nie napisał o tym , że wybierając oświetlenie trzeba zwrócić uwagę na oświetlenie główne , które służy na przykład do spokojnego przechodzenia oraz oświetlenie pomocnicze , która jest na przykład potrzebne , kiedy musimy coś bardzo dokładnie widzieć , aby nie męczyć swoich oczu - tymi wskazówkami trzeba się kierować . Istotne jest też to , aby dobrać odpowiednią liczbę kelwinów , żeby barwa światła była dopasowana do konkretnej czynności . Inne światło potrzebne jest nam bowiem w pomieszczeniu biurowym a inne w sypialni
A mi sie podobają te kinkiety i lamy w jagodowymkocie i kto wie może i sie na nie zdecyduję. Fajnie wyglądają i w każdej chwili mogę zmienić sobie abażur. W sumie jak tak teraz się zastanawiam to idealnie by mi pasowały do mojego przedpokoju, a i alternatywa do mini odświeżenia trochę jego wyglądu.