lolo12 napisał:Powiedzcie mi prosze jaka jest różnica pomiedzy zwykłymi płytkami a gresami technicznymi czy szkiliwionymi? Wykańczamy własnie nasz dom I chcę wiedziec który product lepiejj się nadaje. Dzieki za odpowiedzi.płytki zwykłe są po prostu zwykłe: średnia klasa ścieralności, średnia nasiąkliwość, średnia wytrzymałość mechaniczna itd. Gres techniczny żeby Ci zobrazować i się nie produkować za wiele to Masz w marketach na ciągach komunikacyjnych lub na osiedlach np na klatkach schodowych o tam to tak typowo techniczna taniocha. Szkliwiony to po prostu gres polerowany ale polerowany może być zarówno tańszy jak i droższy. Mariazzi ceramika jest też polerowana i kosztowna. O trzymaniu wymiarów nie piszę bo dzisiaj żaden marketowy ich nie trzyma.
szarlottka napisał:Wybierz takie jakie ci się podobają. My niedawno remontowaliśmy mieszkanie i płytki są brązowe w kuchni a czarno białe w łazience. Teraz szukam lodówki do kuchni. Myślę też o wymianie pieca i mikrofali. Muszę w końcu zainwestować w porządne AGD.Ostatnio kupiłam fajne i niedrogie AGD na Allegro.
Jasia346 napisał:Kupując na Allegro AGD trzeba się liczyć z utrudnieniami przy ewentualnym korzystaniu z gwarancji. Szczególnie jak się dokonuje zakupu ze sklepu oddalonego kilkaset km od naszego mieszkania.szarlottka napisał:Wybierz takie jakie ci się podobają. My niedawno remontowaliśmy mieszkanie i płytki są brązowe w kuchni a czarno białe w łazience. Teraz szukam lodówki do kuchni. Myślę też o wymianie pieca i mikrofali. Muszę w końcu zainwestować w porządne AGD.Ostatnio kupiłam fajne i niedrogie AGD na Allegro.
Ceny bardzo przystępne. Wysyłka szybka. Kontakt ze sprzedawcą wzorowy!
Serdecznie polecam