25 sie 2015, 19:05 (ostatnio zmieniony przez autora 25 sie 2015, 19:11, w całości zmieniany 1 raz)
szarlottka napisał:Ja właśnie przymierzam się do kupna mieszkania i jak juz dopnę swego to dopiero zacznie się szał kupowania materiałów do wykończenia eM
Szczerze nie mogę się doczekać, mam 1000 pomysłów na minutę. Materiały pewnie będę kupować w castoramie bo mam najbliżej ![uśmiech](/images/icons/emoticons/smile.png)
gdzie? Jak słyszę od szefa że klient będzie kupował materiały w castoramie szczególnie wykończeniowe - końcowe to mówię szefowi żeby brał za robotę drugie tyle bo klient ma kasę na zbyciu i szaleje. To najdroższy sklep w Polsce tak jak i każdy market.
A jak chcecie przykłady bo się zaraz burza zrobi to ostatnio klient był taki mądry i stwierdził że sobie kupi gniazda w castoramie. Nie wiem czego się bał bo mu szef zaproponował że kupi sam - może myślał że w kanapki będziemy chować jego gniazda. Miał 46 szt 230v z uziemieniem. I poszedł głupek do casto i zapłacił ciemniak 16 zł za szt Legranda Niloe biały. A w prostej hurtowni elektrycznej takie gniazda chodzą po 5,70 zł za szt. Pomijam że szef ma jeszcze rabat więc wyszło by koło 5 zł. Ale jak ludzie barany to niech bulą. Zaznaczam że to tylko drobny przykład robienia w wała ludzi w marketach budowlanych.