Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Mieszkanie z rynku pierwotnego?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Mieszkanie z rynku pierwotnego?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • zelkaa 9 lis 2014, 8:46
    Ja niedawno oglądałam mieszkanie we Wrocławiu a konkretnie na Słonecznym Ołtaszynie i poważnie zastanawiam się nad jego zakupem. Nie chcę mieszkać w centrum bo panuje tam za duży tłok i jest brudno. Ołtaszyn za to jest cichym i spokojnym miejscem a do pracy i tak będę miała blisko. Czy ktoś z was mieszka na tym osiedlu?
  • 25 paź 2016, 11:16
    Dobrze kupować ten chłam, kupować - będzie co robić za parę lat.
  • 25 paź 2016, 11:29
    zylek napisał:I tak raczej zrobimy - wydaje mi się, że przy aktualnej sytuacji w mieście prędko nie powstanie kolejna taka inwestycja - mnóstwo ludzi opuszcza kraj, mam wrażenie, że generalnie każde polskie miasto robi się coraz mniejsze. Obgadam jeszcze sprawę z najbliższymi, ale moje zdanie jest proste - trzeba inwestować, żeby zwyczajnie później nie czekać lata na kolejne porządne mieszkania.
    A pokaż mi te Twoim zdaniem porządne mieszkania to Ci wyjaśnię jakie one są porządne wielki uśmiech . Już lata nie widziałem porządnie wykonanego mieszkania deweloperskiego. Wykonanego pod względem technicznym i użytkowym a nie pod względem np komunikacyjnym bo to ściema dla ciemnoty. Co z tego że masz blisko autobus czy metro jak wdychasz chemiczne tynki ale to już dla bardziej wtajemniczonych.
  • monika9093 12 sty 2017, 11:01
    Ja lepiej wole rynek wtórny
  • olakoniesz 10 lut 2017, 8:54
    No rynek pierwotny oferuje co roku tak naprawdę masę nowych inwestycji, warto jednak sprawdzić szczegółowo dewelopera przez zakupem naszego "M". Samo szukanie mieszkania też nie jest łatwe, ofert jest dużo, a deweloperzy prześcigają się w ofertach i udogodnieniach komunikacyjnych uśmiech warto też skorzystać z darmowych wyszukiwarek w internecie, tam można porównać wszystkie oferty w jednym miejscu uśmiech
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum
Poprzednia: Remont kominka