hardware napisał:Byle zostawić to do zrobienia fachowcom - oni też poradzą, co będzie pasować - a wszystko będzie w porządku. Ja tak robiłem i nie narzekam.Nie, nie zamierzaliśmy robić tego na własną rękę. Mamy znajomych, którzy chcieli w ten sposób zaoszczędzić i nieciekawie to się skończyło. I raczej wybierzemy coś egzotycznego. Można wiedzieć, kto u ciebie kładł podłogę?
Agortus napisał:hardware napisał:Byle zostawić to do zrobienia fachowcom - oni też poradzą, co będzie pasować - a wszystko będzie w porządku. Ja tak robiłem i nie narzekam.Nie, nie zamierzaliśmy robić tego na własną rękę. Mamy znajomych, którzy chcieli w ten sposób zaoszczędzić i nieciekawie to się skończyło. I raczej wybierzemy coś egzotycznego. Można wiedzieć, kto u ciebie kładł podłogę?
Agortus napisał:Nie, nie zamierzaliśmy robić tego na własną rękę. Mamy znajomych, którzy chcieli w ten sposób zaoszczędzić i nieciekawie to się skończyło. I raczej wybierzemy coś egzotycznego. Można wiedzieć, kto u ciebie kładł podłogę?Tak, u mnie kładli fachowcy z Parkiet Studio i mogę ich z czystym sumieniem polecić. Mają bogatą ofertę, nie powinieneś mieć problemów z wyborem czegoś, no i do tego dochodzi jakość wykonania.