Mufia napisał:Wybór drewna i podłogi to jedno, ale nie zapomnij też o sprawdzonych fachowcach, bo szkoda materiału, szczególnie jeśli miałby być droższy.Parkiet Studio - z czystym sumieniem mogę ich wskazać. Znają się na rzeczy i sprawnie kładą podłogi.
Agortus napisał:Opinie są podzielone a zeleżą od tego która ekipa robi robotę. Tego typu duże sklepy mają po kilka ekip żeby się wyrobić ze zleceniami i teraz jak w totku - loteria. Zależy na jaką ekipę trafimy. To sie tyczy wszystkich większych dystrybutorów i sprzedawców parkietów. Czasem lepiej wybrać samodzielnego wykonawcę niż bawić się w psełdo oszczędzanie na vacie biorąc towar z usługą bo tak naprawdę nie wiemy kto tą usługę wykona. Napewno nie wykona jej osoba, z którą rozmawiamy w sklepie.Mufia napisał:Wybór drewna i podłogi to jedno, ale nie zapomnij też o sprawdzonych fachowcach, bo szkoda materiału, szczególnie jeśli miałby być droższy.Parkiet Studio - z czystym sumieniem mogę ich wskazać. Znają się na rzeczy i sprawnie kładą podłogi.
szarlottka napisał:Ja znalazłam piękne bambusowe deski w sklepie internetowym i teraz zastanawiam się czy zrobić [url=http://]przelew online[/url] czy może poprosić o wysłanie za pobraniem. Niestety na stronie nie ma nic o wysyłce za pobraniem a kwota którą musiałabym zapłacić jest zbyt duża by ot tak wysyłać pieniądze. Muszę najpierw sprawdzić jak wyglądają te panele w rzeczywistości. Co byście zrobili na moim miejscu?Jak zrobisz przelew to możesz poczekać na towar nie wiadomo ile. Bo sklep kase dostanie a prawda jest taka, że priorytet mają zlecenia za pobraniem a reszta czeka. Poza tym przed zapłaceniem kurierowi sprawdź chodź częściowo towar bo reklamacje tego typu to czasochłonne zajęcie. Upewnij się czym towar bedzie jechał. Mieliśmy sytuację, że glazurę wysłano firmą Raben i przyjechał poprostu TIR który przy okazji rozworzenia do hurtowni przywoził i dla nas (oszczędnośc kasy na transport) i szef musiał własnym samochodem przewozić ceramikę z drogi do domu bo taką ciążarówą do nas by nie dojechał.