Ja mogę Ci polecić Gestora, zarządza nieruchomościami w Warszawie. Znają się na tym co robią, bo na rynku są już od 1995 roku. Jakby coś było nie tak to już dano by ich nie było.
Ja mogę śmiało polecić Lux-Dom. Zarządza naszą wspólnotą od kilku lat i jesteśmy zadowoleni. Bardzo dobry kontakt, czysto, ochrona tylko 2 czy 3 razy wymieniana (to bolączka wszystkich osiedli. W stolicy mają sporo osiedli w opiece.
przeglady-bud
9 sie 2012, 18:47 (ostatnio zmieniony przez autora 9 sie 2012, 18:50, w całości zmieniany 1 raz)
Powiedz trochę więcej o tej nieruchomości, łatwiej będzie coś sensownego podpowiedzieć. Jak na razie, z tego co można się zorientować wnioskuję, że chodzi o wielorodzinny budynek mieszkalny, czy też być może całe osiedle, jak tak to polecam groproperties. W ich ofercie znajduje się też profesjonalna konserwacja nieruchomości, co przy dłuższej współpracy na pewno się przyda.
Jak zależy Ci na zaangażowanym zarządcy nieruchomości to mogę polecić mojego znajomego, który prowadzi firmę Polbest Zarządzanie Nieruchomościami Sp. z o.o. (nie będę pociskał kitów - polecam, bo to mój znajomy, ale robię to z czystym sumieniem).
Zawsze możesz wejść na jego stronę zarzadzanie-nieruchomosciami.eu i skontaktować się bezpośrednio (na stronie znajdziesz potrzebne telefony). O jego zaangażowaniu może świadczyć to, że na stronie publikuje porady np. jak założyć wspólnotę mieszkaniową i inne. Już choćby z tego względu warto obejrzeć stronkę polbestu.
Nasza wspólnota zaufała firmie Gestor która od roku zarządza naszą kamienicą. Sprawują obsługę techniczną budynku, finansowo-księgową a także nawet porady prawne.
Spróbuj sprawdzić to biuro [url=http://opoka-nieruchomosci.sprzedajemy.pl/mazowieckie/warszawa]nieruchomości z Warszawy[/url] o znamiennej nazwie- Opoka
U nas zarządzaniem zajmuje się firma Status, która bardzo angażuje się we wszystkie sprawy nękające mieszkańców. Wszystko zawsze jest dopięte na ostatni guzik. Nam się bardzo podoba, że dbają o budynek żeby się nie niszczył...
Hmmm... u mnie pracuje ten sam zarządca, ale ta Twoja wypowiedź... trochę nie trzyma się kupy. Dbają o to, żeby budynek się nie zniszczył? Owszem, ocieplili, pomalowali nasz blok, ale czy możesz mi wyjaśnić w jaki sposób oni dbają o to, aby blok się nie zniszczył? ;-)
Bardzo ciężko jest znaleźć porządnego uczciwego zarządcę. Jak do tej pory mielismy bardzo przykre doświadczenia z zarządcą, który został nam narzucony przez dewelopera. OBecnie korzystamy natomiast z usług tego zarządcy:
http://www.izarzadca.pl/
Zmieniliśmy to rok temu i jak do tej pory jesteśmy zadowoleni. Może na początku było małe nieporozumienie ale obecnie ceni się dobry kontakt ( online), przejrzyste sprawozdanie wydatków . Oraz niskie koszta.