Swojezdanie napisał:Po co korzystać z pomocy projektantów wnętrz i jeszcze dodatkowo wydawać na to pieniądze? Sami znamy najlepiej nasz gust, więc sądzę, że każdy potrafi połączyć ładne z funkcjonalnym i stworzyć wnętrze, w którym będzie się dobrze czuć :-)Moim zdaniem projektanci wnętrz są potrzebni osobom, którym po prostu nie zależy na wyglądzie, albo którzy nie mają wyobraźni. Dla mnie osobiście wystrój mieszkania jest przygodą i wolę robić to sama. Wiadomo, że jest trudniej, bo trzeba wszystko samemu mierzyć, szukać, zamawiać i się denerwować. Największą przygodę to miałam z meblami. Kupiłam z renomowanej firmy, a kiedy doszło do składania okazało się, że wymiary nie zgadzają się z tymi podanymi w katalogu. Nic nie pasowało według mojego planu. Musieliśmy je oddać, ponieważ cała koncepcja poszłaby w łeb. Szczerze mówiąc wolę kupować w internecie meble, tam przynajmniej sprzedawcy dbają o klientów, bowiem jest tak wielka konkurencja że nie odważają się na oszustwa. Osobiście polecam ten sklep z tanimi meblami drewnianymi, z buku i sosny, kupiłam u nich meble do sypialni i przedpokoju i wszystko ładnie do siebie pasowało. Dostałam po prostu to co zamówiłam