Favore.plForumSamochody, usługi transportowe

Co trzeba mieć w samochodzie ?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co trzeba mieć w samochodzie ?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • gacek22 30 lip 2010, 16:18
    Ja nie mam samochodu więc na szczęście nie muszę się przejmować tym, co trzeba mieć w samochodzie, a co nie wielki uśmiech
  • henur 30 lip 2010, 18:39
    Zawsze trzeba mieć przy sobie dowód rejestracyjny, prawo jazdy oraz ubezpieczenie. Za brak któregokolwiek z tych dokumentów można zapłacić mandacik 50 zł.
  • elina 30 lip 2010, 19:32
    Najważniejsza jest benzyna. Bez niej daleko nie zajedziecie wielki uśmiech
  • gieniek 30 lip 2010, 21:56
    Antyradar powinien być fabrycznym wyposażeniem każdego samochodu !
  • batka 31 lip 2010, 1:51
    Nie wyobrażam sobie życia bez ładowarki do telefonu.
  • dunka 31 lip 2010, 7:59
    W naszym pięknym kraju posiadanie apteczki pierwszej pomocy w samochodzie nie jest wymagane przez prawo!!!
  • indonezja 9 gru 2013, 12:17
    już trochę mamy samochód, ale kiedy urodziło nam sie dziecko i jeździliśmy na narty to okazało się że zwykły bagażnik to za mało uśmiech dlatego większym rodzinom na pewno polecam zainwestowac w jakiś bagażnik samochodowy. My kupowaliśmy akurat podobny model do tego Roof Box ABS 330 l - bardzo wytrzymały i pojemny w sam raz na to co nam sie nie mieści uśmiech
  • zott 18 gru 2013, 9:08
    Jeśli jesteś dobrym kierowcą to wszystko, nawet i namiary na dorabianie kluczy uśmiech

• rozpisanamama 3 sty 2014, 14:00
    Według mnie niezbędny w aucie jest monitoring gps np U mnie sprawdza się doskonale. O wiele łatwiej i taniej mi się teraz podróżuje.
  • szarlottka 24 lip 2014, 13:08
    Ja zawsze mam w samochodzie dodatkową oponę, apteczkę, ładowarkę do telefonu i [url=http://]autokosmetyki[/url]. Nigdy nie wiadomo kiedy się przydadzą. Poza tym mój mąż pali i bez odświeżacza powietrza nie wsiądę do samochodu.
Samochody, usługi transportowe - dyskusje na forum
Poprzednia: Skuter dla kobiety