Favore.plForumSamochody, usługi transportowe

Jak pozbyć się zapachu papierosów w samochodzie?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak pozbyć się zapachu papierosów w samochodzie?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Wod-nik 6 lut 2013, 18:59
    domik napisał:Z tego co wiem to zapach kawy mielonej, nierozpuszczalnej potrafi skutecznie zneutralizować zapach dymu tytoniowego. Jest to sposób dobry jak każdy inny wielki uśmiech
    Ciekawe,muszę wypróbować.
  • payamana 21 lut 2013, 8:29     (ostatnio zmieniony przez autora 24 paź 2013, 12:11, w całości zmieniany 2 razy)
    No na to chyba nie ma odpowiedniejszej rzeczy niż po prostu przewietrzyć swój samochód. Ewentualnie przeżuć się na e-papierosa uśmiech

• pawelkot 23 lut 2013, 19:39
    Też jestem zdania że trzeba go porządnie przewietrzyć.

• mallutka 12 kwi 2013, 21:19     (ostatnio zmieniony przez autora 23 lut 2015, 22:08, w całości zmieniany 1 raz)
    Mam ten sam problem... :/
  • mscislaw 19 kwi 2013, 17:48
    Ja też nie mogłem pozbyć się zapachu fajek.. nie palę i strasznie mi to przeszkadzało podczas jazdy. Zaprowadziłem autko na czyszczenie tapicerki. Wyczyścili wszystko fotele, podłogę, drzwi. A zapłaciłem około 120pln. Już nie śmierdziprzymrużenie oka
  • rogas80 2 cze 2013, 18:33
    Ja znalazłem najlepszy sposób, kupuje saszetki Eco insert (co używam też do pochłaniania smrodu i wilgoci z obuwia) i w zasadie po jednej nocy jest efekt. U mnie super działa polecam spróbować uśmiech
  • fawor 5 cze 2013, 0:18
    Też polecam pranie tapicerki najlepiej specjalnym do tego sprzętem, wypucowanie plastików, nabicie klimy i nie palić więcej.
  • tebojew 6 cze 2013, 13:50
    Zakupić odpowiednie środki czyszczące do tapicerki i nie pozwalać więcej osobom na palenie w aucie.
  • donna887 30 wrz 2013, 10:32
    no w takim przypadku konieczne jest pranie tapicerki i wymycie wszystkich elementów, ja niestety też walczę z zapachem papierosów w samochodzie, ale nie jest na tyle silny, żebym musiała prać tapicerkę, mam w schowku zawsze 'perfumy do samochodu' specjalne do walki właśnie z takimi zapachami linia antitabac z rosmanna - daje radę
  • waloria 2 paź 2013, 10:36
    myślę, że wypranie tapicerki by pomogło uśmiech
Samochody, usługi transportowe - dyskusje na forum