Jaki system do lokalizacji pojazdów wybraliście do swojego auta? Lokalizatory gps od navifleetu są ok? Jak przeglądam ich www to wydaję mi się naprawdę ciekawe te ich rozwiązania. HELP?
Najtańszą i najlepszą ofertę na polskim rynku ma Monitoring GPS PetSoft z Gdańska. Oferta korzystna W cenę pakietu startowego wchodzi lokalizator i wszystkie roczne koszty. Firma oferuje serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, wsparcie techniczne mailowe i telefoniczne.
Jest dużo systemów oferujących monitoring GPS ale przyznać trzeba jedno - ma on niezwykle korzystny wpływ na zarządzanie flotą. Optymalizuje trasę, dyscyplinuje kierowców, wspomaga logistykę.
a co myślicie o monitoringu samochodowym? Ma fajną opcję z sondą paliwa, żeby wiedzieć ile paliwa kierowca zużył. Zastanawiam się nad kupnem takiego testowego do naszej firmy, ale nie wiem po ile chodzą takie cuda
U mnie sprawdza się [url=http://]monitoring pojazdu[/url] Gdańskiej firmy. Jest tani i działa bezproblemowo. Najbardziej jestem zadowolona z szybkiego serweru i ciągle aktualizującej się historii trasy.