-
Bardzo polecam Toyoty - w tej cenie możesz dostać naprawdę dobre auto. W Toyota Banku jak się postarasz o kredyt na samochód to nawet nie odczujesz w budżecie opłat za samochód.
-
-
No to możesz również jak znajdziesz trochę wolnego czasu zajrzeć do salonu HondaPlaza Warszawa w którym znajdziesz szeroki wybór aut nowych jaki i używanych mieszcząc się w tym budżecie. Dlatego polecam jak znajdziesz trochę czasu zajrzeć na ich stronę gdzie są przedstawione oraz bezpośrednio do salonu w którym będziesz mógł liczyć na pomoc ich obsługi klienta i też sprawdzić je sobie na jeździe próbnej.
-
Sprawdź jakie koszty stale generuje dana marka i policz czy Ci to pasuje. Dopasuj koszty OC do możliwości firmy i już wiesz co robić. Porównywarka Cuk pomoże Ci zaoszczędzić na ubezpieczeniu auta.
-
Może Mitsubishi ASX zmieści się w tych pieniądzach.
-
Wybrałam ekonomiczne i ekologiczne rozwiązanie, zdecydowałam się na auto Honda CR-V Hybrid, udało mi się kupić ze zniżką 20 000 zł.
-
-
Słyszałam o tej zniżce w Hondzie i też myślimy z mężem o zakupie tego modelu. Daj znać jak się jeździ taką hybrydą? Jak z przyspieszeniem? Bo mąż ma trochę wątpliwości, a ja jestem za tym, żeby kupić już ekologiczny samochód
-
A co myślicie o Hondzie crv i zastosowanej technologii immd, widzę dobre opinię, jest na nią dostępny rabat i dużo do mnie przemawia, żeby zakupić.
-
Jeśli chodzi o dobry i doświadczony serwis, zwracam uwagę na Wacar. To auto serwis, który mieści się na Racławicikiej. Zalety to na pewno dobra i szybka diagnostyka, dobre ceny, doświadczeni mechanicy i po prostu szybka naprawa