fredi napisał:Osobiście wolę udać się do serwisu raz na jakiś czas. Przynajmniej mam świadomość, że wszystko zostało wykonane prawidłowo.Ponadto masz też lżejszy portfel
marekJan napisał:Jaki serwis do klimy polecicie w Warszawie?PerfectClima jest solidna. W tamtym roku robiłem u nich całkowity przegląd i udało się załapać na jakąś promocję akurat W każdym razie do dziś mam spokój z klimą i jak uruchomiłem po zimie, to wszystko mi śmiga jak należy Ale dla pewności niedługo przejadę skontrolować stan czynnika Serwis znajdziesz na Liwskiej 2 w Wawie.
azarus napisał:Potwierdzam Wykryli awarię klimatyzacji bardzo szybko oraz bardzo szybko ją usunęli Po godzinie odzyskałem swój samochód z powrotemmarekJan napisał:Jaki serwis do klimy polecicie w Warszawie?PerfectClima jest solidna. W tamtym roku robiłem u nich całkowity przegląd i udało się załapać na jakąś promocję akurat W każdym razie do dziś mam spokój z klimą i jak uruchomiłem po zimie, to wszystko mi śmiga jak należy Ale dla pewności niedługo przejadę skontrolować stan czynnika Serwis znajdziesz na Liwskiej 2 w Wawie.