Hejka, moja siostra niedługo będzie mamą, myślałam żeby jej kupic elektroniczną nianię, tzn kamerkę z taką funkcją. Ona ma duży dom, pokój dziecka będzie na piętrze a kuchnia i reszta jest na parterze, myslę że kamerka by jej ułatwiła życie, zawsze to nie musiałaby co chwilę biegać do dziecka żeby sprawdzić czy jest wszystko ok. Co sądzicie?
My mamy w domu kamerkę mikavi, na telefonie mam apkę którą sobie sprawdzam co tam się w domu dzieje. Ma taki bajer że można też się przez nią komunikować, ja wszystko słyszę ale też mogę przekazać dźwięk, fajnie się to sprawdziło jak psiak w domu szalał i jak usłyszal głos to od razu zdziwiony i spokój się zrobił. Przy dziecku to na pewno będze ok, można podejrzeć maluszka, usłyszeć czy nie płacze, jest opcja nagrywania filmu czy robienia zdjęć.
kupiłam tę kamerkę mikvi, super sprawa maluszek jest już z nami, wiem że młoda mama czuje sie trochę spokojniejsza jak ma dziecko na oku, na pewno nie biega jak szalona co chwilę sprawdzic co u niego można nnawrt podsłuchać czy nie płacze