VictoriaB
6 lip 2012, 9:59 (ostatnio zmieniony przez autora 9 lip 2012, 8:39, w całości zmieniany 2 razy)
Mam zagwozdkę, otóż moja firm zatrudniać będzie niepełnosprawne osoby jako zdalnych pracowników. Czy możemy dla nich zorganizować szkolenie bhp przez internet, czy taki tradycyjny kurs bhp jest konieczny? CZy szkolenie via internet jest potwierdzane dokumentami uznawanymi np. przez PIP?
Oczywiście, że OK! Teraz jest mnóstwo takich szkoleń. Mają różne formy i większość z nich kończy się jakimś stosownym papierkiem. Możesz wypróbować na sobie np. tutaj:
Szkolenia dla firm z zakresu bhp przez internet? Chyba bym się raczej na takie coś nie zdecydował. Za duże ryzyka, że pracownicy nic z takiego szkolenia nie wyniosą.
Swojezdanie
18 lut 2013, 15:29 (ostatnio zmieniony przez autora 18 lut 2013, 15:30, w całości zmieniany 1 raz)
Ja rozumiem, że sytuacja jest dość specyficzna, ale... szkolenia bhp przez internet? Kojarzy mi się to ze szkoleniami e-learning w firmie, w której kiedyś pracowałam, żadnego pożytku z tego nie było!