-Tatar z łososia z sosem miodowo-musztardowym
-Grillowana cukinia z pikantną ser fetą
-Sałatka śródziemnomorska z kozim serem i sosem balsamico
-Sałatka z grillowanego kurczaka
Sosy -tatarski ,winegret ,midowo-musztardowy ,masło ziołowe
Gorące
-Gulasz z indyka z warzywami w pomidorach (można podać z kaszą burgur )
56 zł netto/osoba
Menu I
-Schab po warszawsku w galarecie
-Tortilla z łososiem kaparami i papryka
-Sałatka z sera pleśniowego i pieczonego indyka i suszonej żurawiny
-Tarta z szpinaku ,kurczaka ,cukinii i czerwonej cebuli
-Caprese z sosem bazyliowym
-Sałatka z makaronu casarete z warzywami konserwowymi i szynką
-Sosy -calypso ,pomarańczowy z musztardą Dijon ,bazyliowy, masło ziołowe
Gorące
-Klasyczny strogonow wołowy
56 zł netto /osoba
MenuIII
-Balantynki z kurczaka z owocami i wybór pasztetów
-Schab z camembert z ruccolą i musztardą Dijon
-Klasyczna sałatka grecka z serem feta
-Sałatka z wędzonego łososia
-Sałatka gyros z kurczaka ,
-Sałatka z kaszy burgur z pesto bazyliowym i pomidorkami
Sosy-chutnej owocowy ,winegret ,sos gyros ,masło ziołowe
Gorące
-Kurczak z warzywami w sosie curry
53zł netto/osoba