Miesiarki spiralne z dzieżą stałą są idealne do miesienia, ucierania, wyrabiania, ugniatania ciast. Doskonale sprawdzają się przy ciastach pszennych, drożdżowych oraz ciastach ciężkich. Są niezastąpione w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach, kuchniach hotelowych. Specjalny profil miesidła gwarantuje równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nie przekraczającej 5% objętości dzieży.
Główne zalety miesiarki spiralnej:
-
czytelny i przejrzysty pulpit sterowniczy oraz ledowe podświetlenie kotła
-
cicha praca maszyny dzięki zastosowaniu przekładni pasowych
-
miesiarka o niewielkich gabarytach idealne do mniejszych zakładów
-
możliwość regulacji przez technologa obrotów na pierwszym i drugim biegu
-
płynna zmiana obrotów przy zmianie z pierwszego na drugi bieg (falownik)
-
automatyczne unieruchomienie miesiarki po podniesieniu osłony dzieży
-
równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nieprzekraczającej 5% objętości dzieży
-
ledowe podświetlenie dzieży oraz dokładny pomiar temperatury
-
zwarta obudowa oraz czytelny i prosty w obsłudze panel sterowania
-
skrzynka elektryczna w standardzie wykonana ze stali nierdzewnej
Chcesz dowiedzieć się więcej szczegółów, napisz lub zadzwoń.
DZIAŁ SPRZEDAŻY
Remigiusz Koniec
Wyślij e-mail
+48 52 391 02 01
+48 530 188 187
mikser spiralny, miesiarka, ibis, producent, dzież