Dostarczając naszemu organizmowi posiłki oparte o Pięć Smaków harmonizujemy organizm przyczyniając się do poprawy naszego stanu zdrowia. W ten sposób możemy stymulować naszą aktywność fizyczną i umysłową.
Używając w swojej kuchni Pięciu Smaków zrównoważamy odżywianie wszystkich organów. Im więcej smaków występuje w jednej potrawie, tym lepiej odżywione będą też narządy. Cel ten osiągamy, przygotowując potrawy z wieloma przyprawami i ziołami albo łącząc różne warzywa: marchew, kalarepkę i czerwone buraki, do tego proso lub polenta. W wyważonej potrawie wszystkie smaki dają się wyraźnie odczuć, ale żaden nie przeważa.
PIĘĆ SMAKÓW - Akademia Odżywiania dla Zdrowia zaprasza wszystkich:
- zainteresowanych poprawą swojego stanu zdrowia oraz swych najbliższych
- pragnących zmienić wagę swego ciała (w obu kierunkach!)
- pragnących dietą i innymi naturalnymi metodami leczyć się z drobnych dolegliwości, a przede wszystkim zapobiegać ich wystąpieniu
- dobierających właściwe pożywienie dla siebie i swoich dzieci oraz całej rodziny
UDZIAŁ W WARSZTATACH TO TAKŻE DOBRY PREZENT!