favore.pl
Catering, pokazy barmańskie, rzezbienie w lodzie

Catering, pokazy barmańskie, rzezbienie w lodzie nr 226838

Lokalizacja: cała Polska

WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14 oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

INFORMACJE
Kontakt
krystian Waganiak
akademiabaru.pl,lodowe.com.pl,long-table.com.pl
Wyślij e-mail
Kopcińskiego 36
90-154 Łódz

tel: 501494787 601932837501494787 601932837
tel: 042 688 46 59042 688 46 59
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 09:00-20:00
sb: 09:00-20:00
rozwiń
OPIS USŁUGI

Wynajem Barów 
Akademia Baru dysponuje własnymi barami szkłem oraz sprzętem niezbędnym do prawidłowej pracy barmana. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty wynajmu sprzętu i barów. Szczegółowych informacji udzielamy telefonicznie. 

Wyślij e-mail Wyślij e-mail Wyślij e-mail Wyślij e-mail

 

Kursy  Barmańskie:
Celem szkolenia jest przygotowanie jego uczestników do samodzielnej pracy w barze, a także przyswojenie podstaw technicznych klasycznej sztuki barmańskiej oraz working flair Szkolenia prowadzić będą barmani posiadający duże doświadczenie w prowadzeniu kursów barmańskich poparte doświadczeniem zdobytym w praktyce i na konkursach w kraju i za granicą. Kurs trwa 5 dni i jest zakończony egzaminem. Kursanci otrzymają dyplomy ukończenia kursu.

- Szkolenie przeznaczone jest dla osób mających ukończone 18 lat
- Słuchaczami szkolenia mogą być uczniowie bądź absolwenci szkół gastronomiczno-hotelarskich
- Uczestnikami szkolenia mogą być również osoby pracujące na stanowisku barmana bądź osoby, które chciałyby podjąć pracę na stanowisku barmana
- Egzamin końcowy składał się będzie z dwóch części: teoretycznej oraz praktycznej.


Każdy z naszych kursów kończy się egzaminem teoretycznym jak i praktycznym. Po pozytywnym ukończeniu kursu uczestnicy otrzymują certyfikat barmana.
           
CZEKOLADOWE FONTANNY:

Kaskady smaku, rozkosze zmysłów
Któż nie jest amatorem czekolady? Tkwi w niej jakaś magia.

Ekscytującą propozycją dla wielu stanie się nowy pomysł na czekoladowe fondue. W miejsce podgrzewanego na stole naczynia wypełnionego czekoladą, wchodzi urządzenie, które w efektowny sposób wykorzystuje jej płynną, lśniącą i aksamitną postać. Każe jej spływać niekończącą się kaskadą, która roztacza wokół boski zapach zmiękczający serca. Natychmiast chce się jej spróbować, polizać podstawiony palec, a najlepiej skosztować owocu lub ciasteczka nią oblanego. Fontanna czekoladowa będzie atrakcją każdego, mniej lub bardziej uroczystego przyjęcia. Rozrusza każde towarzystwo i nie da mu zdrętwieć przy stole. Zgromadzeni wokół niej goście będą poszukiwać nowych wrażeń smakowych wybierając sami różne owoce i inne propozycje do zestawienia z płynącą czekoladą. Mała fontanna jest znakomitym pomysłem na prezent…

Image 

Zastosowania:

Nadaje się do uświetnienia każdej okazji. Równie dobrze wypadnie jako ozdoba dziecięcego garden - party, koleżeńskiego spotkania, chrzcin, komunii, wesela, jak i biznesowego spotkania lub wykwintnej kolacji. Jest estetycznie wystylizowana, łatwa w obsłudze i prawie bezszelestna. Jej uruchomienie jest szybkie i niekłopotliwe, stąd jest dobrym pomysłem na mało pracochłonne a udane słodkie wykończenie imprezy.


Przez fontannę może płynąć nią nie tylko ciepła czekolada, ale także odpowiednio przygotowany ser. Można wyłączyć podgrzewanie i czekoladę zastąpić zimnym sosem barbecue albo innym lekkim sosem, towarzyszącym dowolnie wybranym dodatkom. W czekoladzie, płynącej pod postacią cienkiej kurtyny, możemy zamaczać owoce egzotyczne albo sezonowe, biszkopty, herbatniki, kruche ciasteczka, a w serach i sosach – np. grilowane mięsa i warzywa.

Budowa i sposób działania:

Idea polega na utrzymywaniu czekolady w stanie płynnym na głębokim talerzyku i transportowaniu jej w tej postaci do góry na pewną wysokość, zależną od modelu urządzenia. Po dotarciu na szczyt, zaczyna ona swobodnie spływać w dół, napotykając na swojej drodze półki podobne do odwróconych do góry dnem talerzyków. Rozpływa się na nich równomiernie i w formie pożądanej cienkiej kurtynki, w której macza się owoce, dalej płynie w dół trafiając na następną półkę o większej średnicy. Na końcu tej drogi jest talerzyk umieszczony na podstawie kryjącej silnik, termostat i grzałki, którymi jest dogrzewana. Z tego miejsca jest ponownie pobierana do transportu do góry.


Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz

INFORMACJE
Kontakt
krystian Waganiak
akademiabaru.pl,lodowe.com.pl,long-table.com.pl
Wyślij e-mail
Kopcińskiego 36
90-154 Łódz

tel: 501494787 601932837501494787 601932837
tel: 042 688 46 59042 688 46 59
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 09:00-20:00
sb: 09:00-20:00
rozwiń
OPINIE O UŻYTKOWNIKU waganiak
W trosce o wiarygodność opinii oraz reputację usługodawców rejestrujemy adresy IP komputerów, z których wystawiane są opinie.
Użytkownik wystawiający opinię proszony jest również o podanie danych kontaktowych, które nie są jednakże weryfikowane.
Zobacz wszystkie

Wystaw opinię
Catering, pokazy barmańskie, rzezbienie w lodzie - galeria
Catering, pokazy barmańskie, rzezbienie w lodzie Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4,5 na 5 (liczba ocen: 5)
Poprzednia usługa: Posadzki przemysłowe   Następna usługa: Lekcje śpiewu solowego