favore.pl
Brak zdjęcia

Audytor wewnętrzny systemu HACCP nr 63649

Lokalizacja: Wyszków (woj. mazowieckie)

WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

INFORMACJE
Użytkownik
edoor ZweryfikowanyFavore.pl potwierdza prawdziwość danych kontaktowych tego wykonawcy
Wyślij zapytanie
Kontakt
Paweł Ciecióra
RODOE Centrum Konferencyjno - Szkoleniowe
Wyślij e-mail
Tadeusza Kościuszki 40
07-200 Wyszków

tel: 507 070979507 070979
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 09:00-16:00
OPIS USŁUGI

Wyślij e-mail


Cel szkolenia:

Celem szkolenia jest nabycie umiejętności przeprowadzania audytów wewnętrznych systemu HACCP. Szkolenie przeznaczone jest dla kadry zaangażowanej w realizację działań systemowych HACCP. Wszystkie osoby odpowiedzialne za wdrażanie systemu HACCP (zespół ds. HACCP , wybrani pracownicy) powinny posiadać umiejętność przeprowadzania auditów. Umiejętność ta musi być udokumentowana m.in. na podstawie zaświadczenia o odbyciu szkolenia.

Szkolenie przygotowuje uczestników do pełnienia funkcji audytora wewnętrznego systemu HACCP. Zapozna z technikami audytowania, zasadami przygotowania, przeprowadzania i dokumentowania audytu.

Dla kogo jest to szkolenie

  • Dla osób związanych z produkcją, przechowywaniem i sprzedażą produktów żywnościowych;
  • Dla osób odpowiedzialnych za wdrożenie i utrzymanie systemu;
  • Dla osób, które będą przeprowadzać audity wewnętrzne;

Ponadto każdy uczestnik otrzyma komplet materiałów szkoleniowych.


PROGRAM SZKOLENIA:


Dzień I

I. POLSKIE I UNIJNE WYMAGANIA PRAWNE W ZAKRESIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ZDROWOTNEGO ŻYWNOŚCI

  • Przepisy Ustawy o żywności i żywieniu oraz rozporządzeń szczegółowych odnoszących się do bezpieczeństwa produkcji i obrotu żywnością,
  • Wymagania instytucji kontrolnych w praktyce działalności przedsiębiorstw,
  • Odpowiedzialność producenta / handlowca.


II. ZASADY DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ (GMP) I DOBREJ PRAKTYKI HIGIENICZNEJ (GHP) W PRODUKCJI I OBROCIE ŻYWNOŚCIĄ

  • Rodzaje zagrożeń żywności i ich źródła,
  • Źródła zakażeń i zatruć pokarmowych oraz główne choroby przenoszone drogą pokarmową,
  • Obszary funkcjonowania zasad GHP,
  • Obszary funkcjonowania zasad GMP,
  • Sporządzanie procedur, instrukcji i rejestrów jako warunek prawidłowej kontroli wewnętrznej w zakładzie, zgodnie z omówionymi zasadami GHP i GMP.


III. PODSTAWOWE INFORMACJE NT. SYSTEMU HACCP

  • Znaczenie systemu dla bezpieczeństwa żywnościowego konsumentów,
  • Historia i terminologia systemu HACCP,
  • 7 zasad systemu HACCP,
  • 12 etapów wdrażania systemu HACCP - czyli, jak poruszać się po systemie podczas wdrażania poszczególnych zasad.



Dzień II


IV. AUDYTOWANIE SYSTEMU HACCP

  • Audyt: terminologia, rodzaje, cele, obowiązki stron audytu.
  • Wymagania stawiane audytorom, kompetencje, Kodeks audytora.
  • Techniki audytowania - ich rodzaje i zastosowanie.
  • Kryteria planowania audytów wewnętrznych.
  • Zasady przygotowania i przeprowadzania audytu.
  • Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia.
  • Zasady przygotowywania raportów z audytów, ich role w systemie zarządzania jakością.
  • Działania poaudytowe.


V. CERTYFIKACJA SYSTEMU HACCP

  • Certyfikacja – na czym polega?,
  • Wybór jednostki certyfikującej,
  • Przygotowanie do certyfikacji.


Osoba prowadząca szkolenie - mgr inż. Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, trener systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, GHP, GMP, posiadający doświadczenie auditowania systemu HACCP oraz wdrażania systemów jakości.



Informacje organizacyjne:


  • Termin szkolenia podany na stronie głównej Centrum EDOOR: Wyślij e-mail
  • Czas trwania: 2 dni
  • Grupa szkoleniowa: 10 - 15 osób.
  • Szkolenie odbędzie się w siedzibie firmy EDOOR: ul. Stefana Okrzei 102 F, 07-202 Wyszków.
  • Uczestnicy szkolenia otrzymają materiały szkoleniowe. Szkolenie zakończy się uzyskaniem certyfikatu uczestnictwa w szkoleniu.
  • Cena uczestnictwa jednej osoby w szkoleniu: 300, - PLN (brutto).
  • Zainteresowanych bazą noclegową prosimy o kontakt. Z przyjemnością udzielimy Państwu informacji o możliwości zakwaterowania w Wyszkowie.


W cenę wliczone są: materiały szkoleniowe, imienny certyfikat

ukończenia szkolenia oraz przerwy kawowe.


Uprzejmie zachęcamy do pobrania i dokładnego wypełnienia Wyślij e-mail , zawierającego zasady współpracy oraz procedurę dalszej rejestracji uczestnika szkolenia.

Wypełniony formularz zgłoszeniowy prosimy przesyłać na adres e-mail: Wyślij e-mail lub faksem pod numer: (029) 742 69 80. W odpowiedzi otrzymają Państwo od nas potwierdzenie wstępnej rejestracji uczestnika szkolenia. Pełna rezerwacja miejsca na szkoleniu następuje po dokonaniu wpłaty na konto Centrum EDOOR.


ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z NASZEJ OFERTY!


Szkolenie organizowane we współpracy z Centrum Rozwoju Gospodarczego.




Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz

INNE USŁUGI TEGO UŻYTKOWNIKA
INFORMACJE
Użytkownik
edoor ZweryfikowanyFavore.pl potwierdza prawdziwość danych kontaktowych tego wykonawcy
Wyślij zapytanie
Kontakt
Paweł Ciecióra
RODOE Centrum Konferencyjno - Szkoleniowe
Wyślij e-mail
Tadeusza Kościuszki 40
07-200 Wyszków

tel: 507 070979507 070979
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 09:00-16:00
OPINIE O UŻYTKOWNIKU edoor
W trosce o wiarygodność opinii oraz reputację usługodawców rejestrujemy adresy IP komputerów, z których wystawiane są opinie.
Użytkownik wystawiający opinię proszony jest również o podanie danych kontaktowych, które nie są jednakże weryfikowane.

Audytor wewnętrzny systemu HACCP Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4 na 5 (liczba ocen: 3)
Poprzednia usługa: Biznes plan w realizacji przedsięwzięcia inwesty   Następna usługa: Sprzątanie