MENU WESELNE
> CHLEB OZDOBNY ORAZ KIELISZKI szampana NA PRZYWITANIE
>OBIAD PRZYWITALNY:
- Tradycyjny rosół.
Ziemniaki
, 3 surówki +
* Z kapusty czerwonej
* Z kapusty białej
* Z kapusty kiszonej
* Z kapusty pekińskiej z sosem tatarskim
* Buraki z chrzanem
* Marchew z chrzanem
* Surówka z selera
* Mizeria
MIĘSA :
- schab pieczony w sosie pieczeniowym,
- schab pieczony ze śliwką
-Kotlet shabowy
-kotlet de vollay z kurczaka
-kotlet de vollay ze schabu
-klopsy
- pierś z kurczaka w paniere
-udko z kurczaka (pałeczka na os.) z pieczarkami
-Zrazy wołowe w sosie własnym
-Rolada wołowa
-Rolada ze schabu z pieczarkami
* schab z ananasem
Schab w sosie kurkowym
Schab przekładany (faszerowany na ciepło)
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczeniowym
> ZIMNA PRZEKĄSKA- DO WYBORU 2 RODZAJE(podana w czasie przyjęcia):
* Galaretka z drobiu
* Indyk na zimno 10 os
* Schab w galarecie
* Śledzie w oleju
* Śledzie w śmietanie
* Jajka z majonezem, sosem tatarskim lub faszerowane
*ŁOSOŚ w galarecie
* Sałatka jarzynowa
*Ryba po grecku
*Salsa
*Schab po staropolsku
*Rolada schabowa w galarecie
*Kurczak po polsku
*Indyk z morelą
*Baleron białoruski
*Sałatka z kurczakiem i ryżem
*Sałatka wiosenna sałatka z tuńczykiem
*Sałatka z fasolą czerwoną
*Sałatka grecka
*Sałatka węgierska
* Wędliny (250dag os)
* Owoce (1 patera na 6 osób)
*Ciasto (250 dag os)
*Tort (150dag os)
CIEPŁE DANIE
* Strogonow
* Barszcz czerwony z krokietem
* Bigos
* Pieczeń w sosie + kluski śląskie + surówka
* Klopsiki w sosie grzybowym + kluski śląskie
*Kulebiak z barszczem
*ŻUREK z białą kiełbaską i jajkiem
*Pieczeń w sosie cytrynowym
*Pierś drobiowa w sosie morelowym
Na osobę przysługuje 3l napoju ok 9 butelek 0.33 oraz po 2 mineralne gazowane 0.33l i 1 niegazowana 0.33l lub po negocjacji inne napoje w plastikowych butelkach i kartonach
Dzieci do 10 lat - połowa ceny
Gdyby państwo sami ustalili menu to przysługują mi 3 dni na dokładne obliczenie na os.
Cena wacha się od 100zł do 140 zł za 1 dzień w zależności od ilości dań.
Jeżeli na poprawinach są potrawy z dnia wcześniejszego cena jest niższa wynosi ok 50% Od każdej osoby z 1 dnia.
Nowe potrawy powodują wzrost ceny i wynosi ok. 70 zł.