Śniadania
JAJECZNICA Z GRILLOWANĄ PAPRYKĄ I KAPARAMI
JAJECZNICA Z SEREM PLEŚNIOWYM I CEBULĄ
JAJECZNICA Z CHORIZZO
JAJKA SADZONE Z CHRISTORITTĄ
JAJKA SADZONE Z SZYNKĄ SERRANO
OMLET Z MIODEM I PŁATKAMI MIGDAŁÓW
Zestawy (dla 4-5 osób)
Półmisek zimnych przystawek
Półmisek ciepłych przystawek
Połówka prosiaka pieczonego w całości
Rekin pieczony w całości
Zupy
Gaspaccio
Zupa kokosowa z kurczakiem
Hiszpańska zupa fasolowa z chorizzo
Sałatki
Sałatka z sosem anchois i grillowanym łososiem
Sałatka z kurczakiem i sosem gruszkowo-serowym
Sałatka z polędwicą wołową
Przekąski zimne
Szynka serrano z karczochami
Roladki ze Specka
Ser kozi marynowany z karczochami w ziołowej oliwie z oliwek
Carpaccio ze świeżego łososia
Carpaccio z wędzonej piersi kaczki
Carpaccio Conquistador z polędwicy wołowej
Przekąski ciepłe
Krewetki w białym winie
Małże w białym winie
Grasica cielęca ze szpinakiem z patelni
Wątróbka gęsia Szefa kuchni
Daktyle i śliwki pieczone w boczku
Potrawy sycące
Makaron z atramentem z mątwy z owocami morza i pomidorami
Makaron linguini z anchois
Makaron penne z indykiem i szpinakiem w sosie serowym
Paella z owocami morza i rybą / Paella z owocami morza i kurczakiem
Panierowany filet z dorsza podany na liściu bananowca
Łosoś na naleśnikach z mięsem krabowym
Indyk w kokosie z ryżem sezamowym na salsie pomarańczowo-granatowej
Pieczona kaczka z sosem figowym i skarmelizowanym ananasem
Stek z polędwicy wołowej
Szef kuchni poleca
Kurka kornwalijska pieczona w piecu, podana w całości
T-bone Stek Conquistador
Płonące tournedos z krokodyla
Diabeł morski na czarnym makaronie pieczony w pergaminie
Desery
Banan w cieście kokosowym
Tarta gruszkowa z lodami
Naleśnik z lodami i płatkami migdałów
Puchar lodowy
Sałatka owocowa
Mus kawowy