Witaj przede wszystkim bierz pod uwagę kraje gdzie jest taniej jak u nas. Fajnie jest tez podróżować wspólnie, może poszukaj wśród znajomych i wspólnie wybierzcie się w podróż. We dwoje zawsze taniej podróżować. Nie zapomnij o ubezpieczeniu ja zawsze sprawdzam na Rankomat i wybieram najbardziej korzystne możliwości.
Wszystko zależy od tego, ile tego budżetu jest. Z doświadczenia wiem, że warto obserwować oferty biur podróży. Kilka razy udało mi się upolować bardzo tanio fajne oferty z Itaki. Wystawiają prawdziwe perełki jako lasty.
To wszystko zależy od podejścia, bo często takie obcinanie kosztów na się nie kalkuluje. W końcu wakacje są od odpoczynku. Martynka z tą Itaką ma dobra sugestię, żeby polować na okazje, bo faktycznie biura czasem potrafią z promocję nieźle zejść z ceną.
To zależy od osoby, ja osobiście lubię podróżować po świecie. W tym roku byłem n ten przykład z Itaką w Rumunii, piękny kraj. Dużo pozwiedzałem, a i ruchu co najważniejsze nie brakowało - nie ma jak aktywne wakacje.