Dodam jeszcze, że świetnie bawiłem się też w Pobierowie, ale za chiny nie mogę przypomnieć sobie nazwy hotelu... Tak czy siak Pobierowo polecam bo nie jest tak drogie jak Międzyzdroje czy Ustka.
ja polskie morze bardzo lubię, ale pogoda bywa nieoblicznalna. i dlatego ja nigdy nie rezerwuje sobie urlopu na morzem. wole wyskoczyć w weekend, a na urlop zaplanowac coś za granica. w tym roku np. wybieramy się na Sardynię. nie co roku mozemy sobie pozwolic na takie wakacje, także radość jest ogromna.
Polecam zwiedzić Sycylię szczególnie na motocyklu. Z żoną byliśmy na takiej wyprawie z ADV Poland, widoki zapierające dech w piersiach. Można też zwiedzić średniowieczne miasteczka i pójść na piękną sycylijską plażę.
zależy czy mówimy o Polsce czy zagranicznych wycieczkach jak o tych drugich to mogę ci powiedzieć że kilka dni temu enterem z Turcji wróciłam. I zakochałam się w tym kraju. Trzeba tam jechać żeby wiedzieć o czym mówię. zapłaciłam prawie 2 tys. za wycieczkę ale nie żałuje warto było. od czasu do czasu można sobie pozwolić na lepsze wakacje