Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Pomysł na wakacja dla singla nad wodą

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Pomysł na wakacja dla singla nad wodą

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • 21 cze 2013, 10:31
    Witajcie,
    dzisiaj trochę reklamowo, ale i mam nadzięję użytecznie dla niektórych singli i par też, bo wreszcie zaczął się ciepły okres wakacyjny uśmiech.
    Moi znajomi organizują dość kameralne (2 max 3 łodzie) rejsy po Mazurach, głównie singli.

To świeta możilwość poznania kogoś nowego i przede wszystkim spędzenia fajnie czasu na wodzie. Koszt bardzo konkurencyjny, a wszystko w cenie.

Jeśli nie macie jeszcze pomysłu na wakacje zobaczcie tutaj:

Do zobaczenia.
  • Kajakarz 24 cze 2013, 8:21
    żeglowanie to suuper pomysłuśmiech fajnie to wymyśliliście.
    Ja żonaty, i wakacje spędzam nad wodą Kaszuby czy coś, ale ogólnie jakbym, był wolny to ahoj przygodo i walę na żagle
  • gawurof 24 cze 2013, 11:04
    Taka randka w ciemno wielki uśmiech Nie no pomysł świetny.
  • sonique321 15 lip 2013, 15:25
    Jak dla mnie to fajny pomysł. Single są dyskryminowane, chociażby jeżeli chodzi o pokoje, prawie żadne kwatery nie mają jednoosobowych pokoi. Zwykle kończy się na tym,że jak singiel ma ochotę spędzić gdzieś wakacje to za pokój musi płacić jak za dwie osoby, żeby się opłacało wynajmującemu!
  • jarzebina 10 sie 2013, 17:12
    a może na wodzie? warto się skusić na rejs promem, fajnych ludzi można poznać uśmiech
  • anna80 12 sie 2013, 10:57
    jarzebina napisał:a może na wodzie? warto się skusić na rejs promem, fajnych ludzi można poznać uśmiech
    Ja polecam osobiście safari nurkowe - przeżycia są nieziemskie, a i ludzie bardzo ciekawi.

Tras jest wiele i każdy może coś wybrać dla siebie.

Jestem zadowoloną klientkom i już odkładam pieniążki na kolejną wyprawę.
  • ElaW 12 sie 2013, 13:07
    Bardzo fajna idea uśmiech. Moja rada dla żeglujących- łatwo się spiec, dlatego weźcie filtr, moim zdaniem najlepszy to apteczny P20, którym będzie Was mogła natrzeć ta druga osoba uśmiech. Zapewnia długotrwałą ochronę, nawet po tym jakby się Wam wpadło do wody uśmiech.
  • wonocola 12 sie 2013, 14:48
    Jak jesteś sam to udaj się do Sopotu, tam na bank kogoś poznasz przymrużenie oka
  • michal67 18 sie 2013, 12:41
    Może mazury i odpoczynek na jeziorami, jak masz odpowiednie środki finansowe możesz się zdecydować na czarter jachtu
  • Borsuk7000 28 sie 2013, 15:51
    Można też wynająć fajny jacht motorowy lub motorówkę u [url=http://...]link http://aqualineservice.pl/[/url] i w samotności lub ze znajomymi rozkoszować się pięknem polskiego wybrzeża.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Następna: agencja eventowa