Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Samolotem po Polsce

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Samolotem po Polsce

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Aquarella 30 kwi 2012, 22:52
    Witam!

Lataliście już samolotem po naszym kraju? Gdyby ktoś nie wiedział - od niedawna działają u nas loty krajowe pomiędzy największymi miastami polskimi (Warszawa, Kraków, Katowice, Poznań, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Rzeszów, Wrocław, Łódź, Szczecin). Wyloty są rano, powroty wieczorem.
  • marek100 4 maj 2012, 10:24
    99 zł z Wrocławia do Poznania. Ale tego połączenia już chyba nie ma...
  • Obina 27 lis 2012, 15:44
    Tego to już w ogóle nie ma uśmiech. Ale jest kilka innych firm, tańszych i droższych. Poszukajcie w internecie. Z bardziej ekskluzywnych wybrałabym tej firmy, bo z tego co wiem istnieją już wiele lat więc trochę doświadczenia mają. Z tańszych to trudno mi powiedzieć niestety, gdyż nie korzystałam.
  • Kajakarz 1 gru 2012, 12:42
    O!
    No ja własnie niedługo wylatuje spod Wawy (Modlin) i musze zostawić fure na tamtejszym parkingu ( ten: parking w Modlinie ),
    i mam takie pytanie: on jest bezpieczny 100% ?
    Chcę zostawić w aucie parę cenniejszych rzeczy, ale trochę się cykam, bo jeszcze tam nie stawałem. Ta firma ma oddział parkingowy w krakowskich Balicach i tam było spoko, ale wolę się pytaniem upewnic.
  • szarlottka 12 gru 2013, 19:16     (ostatnio zmieniony przez autora 12 gru 2013, 19:17, w całości zmieniany 1 raz)
    Z chęcią polatałabym po Polsceuśmiech Niedługo wybieram się do Poznania i zastanawiam się czy samolotem nie byłoby szybciej, bo wiadomo jak nasze PKP działa... Hotel już znalazłam na http://www.accorhotels.com/hotel-directory/pl/europa/polska/poznan/hotel-poznan.htm w rozsądnej cenie i blisko centrumuśmiech
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: parking lotnisko
Następna: euro2012