Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Sprawdzenie biura podróży

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Sprawdzenie biura podróży

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • florence 5 lut 2014, 13:42     (ostatnio zmieniony przez autora 5 lut 2014, 13:43, w całości zmieniany 1 raz)
    Zastanawiam się na ile sprawdzenie rzetelności biura podróży jest możliwe? Natknęłam się na to ... Co sądzicie? Sprawdzacie biura z usług których korzystacie?
  • MartynKa79 10 lut 2014, 15:12
    Nie bardzo wiem na co się natknęłaś ale zakładam, że pewnie był tam wcześniej jakiś link? uśmiech Co do rzetelności biur, to korzystam z tych samych od lat. Największym zaufaniem darzę Unity Line. Dla mnie sposobem na sprawdzenie wiarygodności jest zasięgnięcie opinii ludzi, którzy z danym biurem gdzieś byli. W tym przypadku też tak było.
  • jarzebina 17 lut 2014, 11:46
    Ale oni chyba do Skandynawii pływają czy o czymś nie wiem?
  • MartynKa79 26 lut 2014, 22:35
    Tak. Jeśli chodzi o Skandynawię i promy, to mam do niech pełne zaufanie.
  • ZoHaHa 27 lut 2014, 17:31
    To może zainteresuje Was fakt, ze mają w tej chwili niezłe promocje do Szwecji i Danii przymrużenie oka Zerknijcie na stronę uśmiech
  • lasiczka 30 maj 2014, 22:46
    florence napisał:Zastanawiam się na ile sprawdzenie rzetelności biura podróży jest możliwe? Natknęłam się na to ... Co sądzicie? Sprawdzacie biura z usług których korzystacie?
    Gdy pierwszy raz szukałam biura podróży to wertowałam internet i czytałam opinie .Teraz korzystam z Itaki i wiem ,że się nie zawiodę.
  • Ewelina_L 31 maj 2014, 17:28
    Najlepszym sposobem na sprawdzenie biura podróży jest... googlowanie informacji o nim przymrużenie oka . Opinie klientów na pewno pomogą dokonać wyboru.
  • sadekowski 11 cze 2014, 16:58
    Jak dla mnie, i nie tylko dla mnie o czym świadczą rankingi, najlepszym biurem podróży w naszym kraju jest Itaka. Wyjeżdżam na wczasy od paru lat i nie spotkała mnie jeszcze żadna niemiła niespodzianka. W zeszłym roku z ich usług skorzystało około 50 tysięcy klientów a to chyba o czymś świadczy.
  • Jarzebina100 15 cze 2014, 21:46
    Ja nie wiem czy rankingi, chyba bardziej opinie znajomych w których itaka przewija się najczęściej.
  • Daria05 17 cze 2014, 11:40
    W rankingi czasem warto patrzeć, jak biuro podróży mało znane. Zresztą pewności nigdy nie za wiele. Biura takie jak Itaka cieszą się dużą popularnością, zatem małe prawdopodobieństwo, że upadną.
1 2 3 z 3  
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: wakacje nad morzem