Niby drogo, ale za to pełen komfort jeśli chodzi o zabiegi, ośrodek przepiękny, oddalony od centrum, do tego dużo zajęć. Myślę, że warto zainwestować w siebie.
Można znaleźć taniej. Ja za pierwszym razem też płaciłam taką cenę, a ostatnio brat z bratową znaleźli w internecie tańszą wersję i też było bardzo fajnie. Zgadzam się, że pierwsze dni to koszmar, ale niestety trzeba jakoś przez to przebrnąć, żeby się oczyścić.
Nie byłam na takim wyjeździe i chociaż wydaje mi się, że może być to fajna sprawa raczej postaram się dbać tutaj na miejscu o swój organizm i stosować coś co pomoże mi w jego oczyszczaniu z toksyn. Zastanawia mnie proszek zasadowy Langsteiner, który wg opinii kilku osób, które znam daje rezultaty nie tylko oczyszczające, ale też pomaga ludziom o nadmiernej ilości kwasów w organizmie. Ja z nadkwaśnością mam pewien problem, który od czasu do czasu daje mi o sobie znać, dlatego byłoby to coś dla mnie.
Nie trzeba jechać na specjalne wczasy, żeby skutecznie oczyścić organizm. Można sobie pomóc, dzięki różnego rodzaju zabiegom. Wiem, że jedną ze skuteczniejszych form oczyszczania jest hydrokolonoterapia. Można ją zrobić w Centrum Medycznym Vimed. Poprawia on funkcjonowanie przewodu pokarmowego oraz oczyszcza z różnego rodzaju toksyn. Raz na jakiś czas tego typu zabiegi są bardzo korzystne dla naszego zdrowia.