Favore.plForumFinanse, prawo, ubezpieczenia

E - księgowość czy warto korzystać, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

E - księgowość czy warto korzystać

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Readytofly 25 maj 2013, 15:35
    Moim zdaniem lepsze są strony internetowe, gdzie samemu się prowadzi księgowość, a strony po prostu to ułatwiają.
  • robertoo007 26 maj 2013, 23:11     (ostatnio zmieniony przez autora 26 maj 2013, 23:11, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja nie mam przekonania do księgowości online - na początku próbowałem ale nic dopytać się nie mogłem i ciągle były problemy. Teraz korzystam z Profais i pomagają mi zawsze jak się do nich zgłoszę
  • ElaW 28 maj 2013, 21:46
    Dokładnie, trzeba trafić na dobrą stronę z którą dobrze się współpracuje.
  • sloneczko9 17 cze 2013, 20:15
    W drobnych sprawach jest to z pewnością dobre rozwiązanie. W tych grubszych, gdzie wymagane jest większe zaangażowanie nie polecałabym.
  • sonique321 28 paź 2013, 11:58     (ostatnio zmieniony przez autora 6 lis 2013, 11:42, w całości zmieniany 2 razy)
    Dla mnie lepszą opcją jest [url=http://www.jasta.pl/uslugi-ksiegowe.html]księgowość[/url] nie przez internet, tylko stacjonarnie. Wolę zdecydowanie poznać doradców księgowych, atmosferę firmy, wyczuć czy rzeczywiście pracuje się tam profesjonalnie i bez zarzutu.
  • martinus22 29 paź 2013, 10:46
    Z własnego doświadczenia wiem, że lepiej powierzyć dokumenty osobom, z którymi mamy kontakt nie tylko w sieci. Ja wybrałem ponad rok temu biuro z Katowic i jestem zadowolony. Z tego, co wiem to można im dosyłać dokumenty pocztą.
  • 31 paź 2013, 7:41
    Na twoim miejscu poszukałabym biura które oferuje księgowośc online. Jest to bardzo dobre rozwiązanie. [url=http://]Biuro rachunkowe[/url] musi być naprawdę dobre, żeby potem nie było zbyt częstych kontaktów z US, co nie należy co przyjemności. uśmiech
  • manot 5 lis 2013, 9:39
    Na pewno to pozwala na mocne ograniczenie kosztów działalności, bo zatrudnienie księgowego w firmie wymaga poświęcenia kilku tysięcy złotych miesięcznie. A biuro rachunkowe książkę przychodów i rozchodów wykona za 200-300 złotych. Własny dział księgowości ma sens dopiero wtedy, gdy firma prowadzi pełną rachunkowość, chociaż nawet wtedy może się okazać bardziej opłacalne wyprowadzenie tego na zewnątrz.
  • KatarzynaCzaj 26 lut 2014, 14:47
    Dla początkujących i dopiero rozwijających swoja działalność tak. Ale jak już prowadzimy większy biznes warto wykorzystać jakiś fachowy program księgowy. Kiedyś znajomy, który prowadził swój biznes polecił mi zadzwonić do firmy Lefthand, na ich stronie wyszukałam numer i rzeczowy konsultant pomógł mi dopasować najlepszy program dla mojego biznesu. I zdecydowanie nie narzekam na jakość ich obsługi uśmiech Ale wiadomo, że trzeba się liczyć w takim przypadku z kosztami, które nie są aż tak horrendalne, jakby mogło się wydawać.
  • agnie 7 kwi 2014, 23:49
    Prowadzę sklep internetowy i nie wyobrażam sobie prowadzić księgi w kontakcie jeszcze z kolejną osobą. Korzystam z programu firmy Left Hand i nie muszę się martwić o to, że uzupełniam faktury w sobotnią noc.
Finanse, prawo, ubezpieczenia - dyskusje na forum