mscislaw
30 sty 2018, 11:01 (ostatnio zmieniony przez autora 31 sty 2018, 7:01, w całości zmieniany 1 raz)
Kotty37 napisał:A ja tam jestem tego zdania, że po pożyczkę należy kierować się tylko do banku. Wychodzę z założenia, że firmy pożyczkowe nie są wiarygodne, tyle się przecież słyszy o podejrzanych "chwilówkach". W reklamie wszystko wygląda ładnie i zgrabnie, ale potem następuje rzeczywistość. A rzeczywistość ma się tak, że w umowach tego typu kryją się różne haczyki i gwiazdki.
Po to przecież masz regulamin aby go czytać. W regulaminie wszystko jest napisane. Oprocentowanie, wszystkie dodatkowe opłaty.Firma niczego nie ukrywa bo i nie może ( jakby tktós dowiedział się o tym to mogłaby być sprawa w sądzie ). Niestety wiele osób takiego regulaminu nie czyta i potem jest płacz, że pożyczka droga. Że nie spodziewali się takich kosztów.
Jednak tak jak pisałem w większości przypadków jest to wina danych osób.
Jak dla mnie takie pożyczki nie są niczym złym. Trzeba sobie je jednak dobrze porównać. Zerknij jeszcze tutaj: http://twojapierwszachwilowka.pl/ - aktualne porównanie poszczególnych ofert pożyczkowych.