Ja byłam w jakimś biurze i strasznie wielkaę otrzymałam do ubezpieczenia... a miało być tanio. Może być tak, że np biuro zbiera dla siebie jeszcze kase?
Z tego co mi wiadomo, pośrednik ubezpieczeniowy dostaje prowizję od ubezpieczyciela dla którego podpisał umowę. Oczywiście nigdy nie mamy pewności dlatego najlepiej udać się do zaufanej osoby i dokładnie czytać to, co podpisujemy.
eh bede musiala ubezpieczyc moj samochod...nie mam na ta chwile pieniedzy, a ubezpieczenie sie konczy...pozostaje mi chyba tylko skorzystanie z [url=http://]Szybka pożyczka bez biku[/url] - bo jakie inne wyjscie mam?
Na to się nie da zbytnio odpowiedzieć, to zależy od różnych czynników, stan pojazdu, okres posiadania prawo jazdy, dotychczasowy przebieg ubezpieczenia. itp najlepiej zadzwoń do agenta i się dowiesz dokładnie.
Dobrze jest gdy jest się w firmie ubezpieczeniowej i pracownik tej firmy gdy współpracuje z nami od lat poleca (bo to w jego też interesie) co można zrealizować i jak połączyć dane ubezpieczenie w pakiecie. Zdaje to rezultat.