aragz666 napisał:Oprocentowanie lokat w ostatnim czasie to jakaś porażka, dlatego nawet nie zawracam sobie nimi głowy. Zastanawiałem się ostatnio nad inwestycją w funduszem Avivy - ale to też nie jest inwestycja która przyniesie jakieś tam duże zyski a z minimalnym ryzykiem też się wiąże. Dlatego pomyślałem sobie że jak już stawiać na ryzyko to chyba lepsza będzie inwestycja w cieszące się co raz większą popularnością pożyczki społecznościowe. Tyle że tutaj trzeba dokładnie zgłębić temat i dać sobie trochę czasu na prześledzenie tego rodzaju portali.Masz rację, pożyczki społecznościowe to akurat bardzo dobre rozwiązanie na inwestycje i cieszy się coraz większą popularnością. Polecam przyjrzeć się szczególnie CapitalClub. A co do lokat - rzeczywiście, niewiele można na nich ugrać.
jerzurek napisał:Najlepiej w kryptowaluty moim zdaniem. Tak na prawdę zarabiasz bez wychodzenia z domu. Ja to traktuję bardziej jako taki dodatkowy zarobek, bo nie jestem ekspertem, ale zyski są. Aktualnie inwestuję w ethereum, fajna sprawaCiekawe ile zrobiłeś? ^^