Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Estetyka w biurze, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Estetyka w biurze

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama  1 2 3 z 3  
  • charlotte1991 7 sty 2015, 15:58     (ostatnio zmieniony przez autora 19 sty 2015, 9:44, w całości zmieniany 1 raz)
    Moim zdaniem w biurze świetnie sprawdzi się fototapeta np taka http://www.fotoboard.com.pl/fototapety/przeznaczenia/do-biura . Widziałam już kilka biur z fototapetami i muszę przyznać, że robią wrażenie uśmiech W swoim biurze też coś takiego zrobię ale to za jakiś czasuśmiech
  • kieta 8 sty 2015, 13:37
    Możesz wrzuć jakieś fotki dla przykładu?
  • basiaa_123 9 lut 2015, 12:46
    wg mnie najważniejsze w biurze są meble. Mimo wszytsko dobrze zbiorone, dobre jakościowo i funkcjonalne meble to podstawa. W moim biurze meble są od warszawskiej firmy classic meble i w zasadzie one robią 90% wyglądu biura. Do tego drobne dodatki i nic więcej nie trzebaprzymrużenie oka
  • pikpikkk 12 lut 2015, 1:31
    basiaa_123 napisał:wg mnie najważniejsze w biurze są meble. Mimo wszytsko dobrze zbiorone, dobre jakościowo i funkcjonalne meble to podstawa. W moim biurze meble są od warszawskiej firmy classic meble i w zasadzie one robią 90% wyglądu biura. Do tego drobne dodatki i nic więcej nie trzebaprzymrużenie oka
    Dobre, ładne, ale przede wszystkim wygodne, jeżeli mamy z nich korzystać często.
  • kieta 26 lut 2015, 11:13
    Tylko staraj się nie oszczędzać na meblach, bo wiesz - pazerny dwa razy traci.
  • paulinkaaa2 26 lut 2015, 12:17
    A macie może takie metalowe tabliczki na drzwiach do biura jak [url=http://prestige-studio.com.pl/Tabliczki%20Znamionowe-6-2.html]tutaj[/url]?nie wiem czy można sobie dowolny napis zamówić?
  • wykladzinydobiura 3 mar 2015, 10:18
    Witam,
    jeśli chce się ożywić biuro, to nie można stosować byle jakiej wykładziny dywanowej. Polecam całą masę rozwiązań z wykładziny biurowej w płytkach, gdzie można łączyć różne kolory uzyskując ciekawe efekty. Dużo zależy od wielkości pomieszczeń, rozplanowania mebli i odwagi inwestora.
    Jarek
  • quato 4 mar 2015, 14:18
    Ja nie mam problemu z utrzymaniem estetyki w biurze bo pracuję w systemie coworkingu i nie muszę mieć tego na głowie uśmiech Przychodzę, pracuję, jak trzeba z czymś pomóc (np. z załatwieniem czegoś w urzędzie) to też nie ma problemu uśmiech
  • 6 mar 2015, 10:21
    Wszystko zależy jaki to będzie błękit. Ja proponują turkusowy. Potrafi być bardzo charakterny przymrużenie oka
  • zagubiona 26 wrz 2015, 8:26
    Ładny grzejnik w burze , dobrze wyeksponowany może być jego ozdobą. Na tej stronie masz spory wybór. Ja bym się zdecydowała na jakiś ozdobny.
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum