Znam ten ból. Trafienie na amatorów doprowadza do masakry finansowej. Nie ma ani towaru, ani pieniędzy. Tak więc oszczędność żadna – odradzam całkowicie kupowanie u przypadkowych osób, szczególnie dzieciaków. Tylko strata czasu i kasy.
Jeśli chcesz coś zmieniać na stronie w przyszłości to również próbuj - robią takie rzeczy. Najważniejsze jest korzystanie z usług ludzi, którzy znają się na rzeczy. Wolę raz wydać większą kwotę, niż bujać się z tematem przez dłuższy okres czasu.
Witam serdecznie, W przypadku stworzenia sklepu internetowego ceny w agencjach reklamowych różnią się między sobą. Cena zależy przede wszystkim od tego jak skomplikowana ma być strona i od funkcji jakie będzie ona posiadać. Wrocławskie agencje reklamowe posiadają w swojej ofercie tworzenie stron www i sklepów internetowych i mają bardzo ciekawe portfolio. Sama korzystałam z ich usług i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim.
Cena waha się od 500-15000 zł zależy jaką stronę potrzebujesz i jak duży jest to projekt. Na przykład taka strona porównywarka ubezpieczeń oc jest warta duużo więcej Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Ceny są mega mocno zróżnicowane, ale generalnie warto stawiać na jakość. U nas stronę robili oni. Cenowo na tle innych ofert wypadli ok, ale najważniejsza jest i tak jakość, efekt. Moim zdaniem warto wydać ten jeden raz nawet powyżej średniej za stronę, aby tylko była ona skuteczna, bo co wam po stronie, która nie zdobywa klientów?
Zerknij na mój raport na podobny temat Jak stworzyć stronę www (bez pisania kodu)? 7 różnych sposobów na stworzenie strony www dla firmy. Cen co prawda nie podałem, bo często się zmieniają (np. w promocjach), ale warto zerknąć choćby dla porównania.
To zależy wszystko od grafika ile mu zajmie strona. Jedni kasują 60 zł za godzinę pracy a inni nawet do 100 zł. Potem trzeba wszystko zaprogramować, a to kolejny koszt. Myślę, że z wydatkiem 1500 zł musisz się liczyć.