Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Jak stworzyć stronę www samodzielnie?

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak stworzyć stronę www samodzielnie?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama
  • mkrawczykowski 17 lip 2012, 23:36
    Stronę www można zrobić samodzielnie. nie będzie ona być może tak profesjonalna jak stworzona przez profesjonalistę, ale nie oszukujmy się - próbujemy oszczędzać na wszystkim (co czasami niekoniecznie dobrze nam wychodzi).
    Napisałem artykuł o tym, jak stworzyć stronę www - zobacz kilka możliwości i wybierz dla siebie najlepszą.

Co myślicie o takim wykonywaniu stron www? Ja na przykład do niedawna byłem przeciwnikiem kreatorów, ale posłuchałem opinii wielu osób, które są zadowolone ze swojej strony zbudowanej za pomocą kreatora.
  • zylek 15 paź 2012, 13:34
    Stworzenie własnej strony wcale nie jest trudne, ale całkowicie odradzam samodzielne tworzenie strony firmowej. Sam próbowałem - dalej już zajmowała się tym agencja Funkymedia. Próbować sobie można, ale tak naprawdę ciężko o jakiekolwiek efekty w sytuacji gdy człowiek się na tym nie zna. Przecież stworzenie strony internetowej wymaga całej masy konkretnych umiejętności - nie jesteście w stanie zrobić tego samodzielnie.
  • kroxer 15 paź 2012, 14:44
    na home.pl masz poradnik jak stworzyć swoją stronę internetową. Jeśli nie chcesz jednak się w to bawić to zawsze możesz to zlecić jakiejś osobie, która zrobi to za Ciebie.

• RiSwww 30 paź 2012, 13:36     (ostatnio zmieniony przez autora 30 paź 2012, 13:37, w całości zmieniany 1 raz)
    Żeby już się nie powtarzać wysyłam link do mojej odpowiedzi (podobny temat)

http://www.favore.pl/forum/firma-biuro-reklama/jak-stworzyc-strone-www-bez-pisania-kodu-7-roznych-sposobow-na-stworzenie-strony-www-dla-firmy,3014,0.html (Trzecia odpowiedź)
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum