Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Kursy, szkolenia online

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Kursy, szkolenia online

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama 1 2 3 z 3  
  • Antoni1 2 lip 2012, 9:10
    Coraz więcej się słyszy o różnego typu szkoleniach online, chodzi mi o coś z dziedziny autoprezentacji, motywacji, zarządzania ludźmi itp.,bardziej biznesowe sprawy. Czy znacie jakieś szkolenia tego typu albo firmy zajmujące się ich przeprowadzaniem godne uwagi?
  • KGM 31 lip 2012, 13:25
    Oczywiście szkolenia online są bardzo ciekawą formą podnoszenia swoich kompetencji ale czy nie lepiej zainwestować w normalne szkolenie, podczas którego możemy aktywniej uczestniczyć w całym procesie zdobywanie wiedzy? Żeby szkolenie było skuteczne i miało w ogóle sens potrzebne jest zaangażowanie obydwóch stron, trenera jak i uczestnika a w szkoleniu online wydaje mi się, że takie zaangażowanie jest ciężko osiągnąć. Polecam Ci zapoznanie się z tą stroną oferują bardzo ciekawe szkolenia z interesującej Cie tematyki.
  • quescik 7 mar 2013, 13:00
    Moim zdaniem, są to innowacyjne pomysły które zapewne będą się cieszyć coraz większą popularnością jednak warto przed każdym kursem pomyśleć czy aby na pewno nie wolimy w 100% oddać się wiedzy przy szkoleniu "face 2 face " i poświęcić te kilka godzin w tygodniu.
  • Swojezdanie 8 mar 2013, 11:26     (ostatnio zmieniony przez autora 8 mar 2013, 11:28, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja uważam, że są dziedziny, w których najlepiej dokształcać się normalnie, a nie przez internet, np. kursy szkolenia na wózki jezdniowe wymagają nabycia praktycznych umiejętności, więc tego nigdy nie będzie można odbyć online, a w takim razie nie rozumiem, dlaczego istnieją szkolenia z pierwszej pomocy w wersji e-learningowej, skoro i tu potrzebne są umiejętności praktyczne, przez internet nikt nikogo nie nauczy prawidłowo wykonywać np. masaż serca :-/
  • sonique321 8 mar 2013, 14:26
    Kursy online- z doświadczenia wiem, że nie są tak skuteczne jak te robione twarzą w twarz.
  • olanowik 9 maj 2013, 9:39
    tak, ja ostatnio uczestniczyłam w szkoleniu z BHP. Polecam firmę BEST, która bardzo ciekawie przeprowadza szkolenia.
  • hasanna 17 maj 2013, 11:46     (ostatnio zmieniony przez autora 17 maj 2013, 11:59, w całości zmieniany 1 raz)
    szkolenia online są chyba dużo mniej skuteczne niż tradycyjne kursy, bo wchodzą w interakcję z ludźmi bądź wykładowcą na pewno nauczymy sie więcej
  • charlotte1991 30 sie 2013, 7:19
    Mi udało się ukończyć [url=http://] szkolenie Google Analytics[/url] prowadzone przez Web Metrics. Pełen profesjonalizm. Wiedza na temat analityki internetowej jest bardzo przydatna szczególnie dla takich osób jak ja-prowadzę sklep internetowy i stronę
  • majesty15 4 wrz 2013, 18:40
    Ja ukończyłem kurs biznesowego angielskiego na [url=http://chatterbox.pl/content/6-jak-to-dzia%C5%82a] chatterbox.pl [/url] Jestem zadowolony z efektów, przyswoiłem ten zasób słownictwa jaki akurat jest mi potrzebny w pracy.
  • konwalia23 14 wrz 2013, 12:15     (ostatnio zmieniony przez autora 21 wrz 2013, 13:18, w całości zmieniany 1 raz)
    Akurat kursy z autoprezentacji czy zarządzania ludźmi najlepiej by było odbyć w tradycyjny sposób uśmiech
1 2 3 z 3  
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum