Coraz więcej się słyszy o różnego typu szkoleniach online, chodzi mi o coś z dziedziny autoprezentacji, motywacji, zarządzania ludźmi itp.,bardziej biznesowe sprawy. Czy znacie jakieś szkolenia tego typu albo firmy zajmujące się ich przeprowadzaniem godne uwagi?
Oczywiście szkolenia online są bardzo ciekawą formą podnoszenia swoich kompetencji ale czy nie lepiej zainwestować w normalne szkolenie, podczas którego możemy aktywniej uczestniczyć w całym procesie zdobywanie wiedzy? Żeby szkolenie było skuteczne i miało w ogóle sens potrzebne jest zaangażowanie obydwóch stron, trenera jak i uczestnika a w szkoleniu online wydaje mi się, że takie zaangażowanie jest ciężko osiągnąć. Polecam Ci zapoznanie się z tą stroną oferują bardzo ciekawe szkolenia z interesującej Cie tematyki.
Moim zdaniem, są to innowacyjne pomysły które zapewne będą się cieszyć coraz większą popularnością jednak warto przed każdym kursem pomyśleć czy aby na pewno nie wolimy w 100% oddać się wiedzy przy szkoleniu "face 2 face " i poświęcić te kilka godzin w tygodniu.
Swojezdanie
8 mar 2013, 11:26 (ostatnio zmieniony przez autora 8 mar 2013, 11:28, w całości zmieniany 1 raz)
Ja uważam, że są dziedziny, w których najlepiej dokształcać się normalnie, a nie przez internet, np. kursy szkolenia na wózki jezdniowe wymagają nabycia praktycznych umiejętności, więc tego nigdy nie będzie można odbyć online, a w takim razie nie rozumiem, dlaczego istnieją szkolenia z pierwszej pomocy w wersji e-learningowej, skoro i tu potrzebne są umiejętności praktyczne, przez internet nikt nikogo nie nauczy prawidłowo wykonywać np. masaż serca :-/
Mi udało się ukończyć [url=http://] szkolenie Google Analytics[/url] prowadzone przez Web Metrics. Pełen profesjonalizm. Wiedza na temat analityki internetowej jest bardzo przydatna szczególnie dla takich osób jak ja-prowadzę sklep internetowy i stronę
Ja ukończyłem kurs biznesowego angielskiego na [url=http://chatterbox.pl/content/6-jak-to-dzia%C5%82a] chatterbox.pl [/url] Jestem zadowolony z efektów, przyswoiłem ten zasób słownictwa jaki akurat jest mi potrzebny w pracy.