Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Kursy, szkolenia online, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Kursy, szkolenia online

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama  1 2 3 z 3  
  • pistacja 14 lis 2013, 13:01     (ostatnio zmieniony przez autora 14 lis 2013, 13:01, w całości zmieniany 1 raz)
    Nie robiłam nigdy żadnego szkolenia online i szczerze mówiąc trochę się ich boję. Są zresztą dziedziny, w których ciężko szkolić się przez internet. Weźmy np. takie kursy florystyczne. Ciężko chyba nauczyć się profesjonalnej aranżacji kwiatów, nie uczestnicząc w zwykłym kursie, nie mogąc na bieżąco rozwiewać swoich ewentualnych wątpliwości i zadawać pytań.
  • cookie138 9 sty 2014, 20:06
    Firm mają teraz o wiele łatwiej niż kiedyś, gdy były dostępne tylko szkolenia stacjonarne. Teraz w dobie łatwego dostępu do internetu, można korzystać z szkoleń e-learning lub samu takie organizować na platformach edukacji wirtualnej jak vincilms. Tak czy inaczej zawsze to daje jakieś oszczędności.
  • 12 sty 2014, 23:33
    nie ma się czego obawiać, trzeba spróbować dla mniejszego gremium i cóż trzeba łamać swoje ograniczenia, bez tego nie ma sukcesu
  • nina_ky 18 sty 2014, 11:59
    Kursy florystyczne zdecydowanie nie nadają się do prowadzenia online uśmiech ale są takie dziedziny, gdzie nie trzeba żadnych dodatkowych narzędzi, a wtedy takie webinaria są zdecydowanie wygodniejsze
  • Jagwan 20 sty 2014, 14:38     (ostatnio zmieniony przez autora 27 sty 2014, 10:29, w całości zmieniany 3 razy)
    też tak uważam

• 12 mar 2014, 13:58     (ostatnio zmieniony przez autora 12 mar 2014, 13:59, w całości zmieniany 1 raz)
    Dość ciekawy temat, ale zapewniam, że [url=http://streamonline.pl/szkolenia.html] szkolenia online[/url] to świetne rozwiązanie dla każdego uśmiech
  • zelkaa 14 lis 2014, 16:00
    Nie wiem czy wiesz ale szkolenia online bardzo często zawierają znacznie mniejszą ilość informacji niż te tradycyjne... Ja zawsze staram się zlecać szkolenia profesjonalnym firmom. Jedynie szkolenia BHP będę przeprowadzała sama.
  • charlotte1991 8 gru 2014, 16:32
    Ja nie mam nic przeciwko szkoleniom online. Ostatnio myślałam o tym by zapisać się na jakiś kurs językowy online ale przeczytałam ten artykuł http://praca.gratka.pl/poradnik/art/kursy-i-certyfikaty-jezykowe,2315856,art,t,id,tm.html i stwierdziłam, ze poszukam w moim mieście ekspresowego kursu i nauczę się angielskiego w kilka miesięcy. Wiedzieliście że coś takiego jest? Ja nie sądziłam, ze można rok przerobić w miesiąc...
  • martinus22 9 gru 2014, 16:45
    Kursy standardowe są o tym lepsze, że więcej się nauczysz i skupisz niż jak słuchasz online i cały czas coś Cię rozprasza.
  • Natsan 14 gru 2014, 13:18
    zelkaa napisał:Nie wiem czy wiesz ale szkolenia online bardzo często zawierają znacznie mniejszą ilość informacji niż te tradycyjne... Ja zawsze staram się zlecać szkolenia profesjonalnym firmom. Jedynie szkolenia BHP będę przeprowadzała sama.
    Dokładnie zgadzam się. Tylko z BHP musisz uważać bo nie wszystkie szkolenia można przeprowadzić na własną rękę no chyba, że masz uprawnienia. [url=http://land.e-forum.pl/branzabhp/?promo=3532/14&f=email]Tutaj[/url] - masz pakiet aktualnych dokumentów dotyczących szkoleń BHP więc mam nadzieje, że się przydadzą. Pamiętaj, że przy BHP dokumenty to pierwsze co sprawia PIP a ewentualne błędy często kończą się z dość wysokimi karami.
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum