Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Profesjonalne porady prawne, strona 4

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Profesjonalne porady prawne

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama  1 2 3 4 5 z 5  
  • nowicjusz22 3 lut 2016, 0:10     (ostatnio zmieniony przez autora 3 lut 2016, 22:44, w całości zmieniany 2 razy)
    Hej. A gdzie czerpać porady prawne na tematy związane z zamówieniami udzielanymi w częściach? Czy znacie coś podobnego do tego https://www.portalzp.pl/porady/kategorie/zamowienia-udzielane-w-czesciach-21649/ ?
  • mikola 28 mar 2018, 23:17
    Szukam skutecznego adwokata z Krakowa, sprawa spadkowa dość skomplikowana.
  • kierowca78 29 mar 2018, 12:07
    mikola napisał:Szukam skutecznego adwokata z Krakowa, sprawa spadkowa dość skomplikowana.
    Ja wybierałem adwokata sugerując się rekomendacjami znajomych, to najlepsza opcja, przynajmniej wiesz, jak wygląda mniej więcej współpraca z danym adwokatem i czy angażuje się w sprawę.
  • adela42 29 mar 2018, 22:58
    Kancelaria mec Michała Słomki oferuje profesjonalną pomoc prawną, warto sobie go sprawdzić. Może pomóc w zakresie prawa spadkwego, rozwodu, sprawy karnych, jest skuteczny, angażuje się w sprawę, potrafi doradzić. Znajdziecie go na ul. Szafera 9, tam prowadzi kancelarię. Ja byłam zadowolona z jego usług, sprawa wygrana.
  • jarzebina 16 lip 2019, 22:55
    Ja mam profesjonalne usługi prawne w abonamencie z biura rachunkowego. Wykupiłam sobie taki pakiet w tax care i bardzo tanio mi to wychodzi w porównaniu do podobnych uslug "ma mieście"
  • Lilka32 27 lip 2019, 22:18     (ostatnio zmieniony przez autora 27 lip 2019, 22:20, w całości zmieniany 1 raz)
    A korzystasz tylko z porad prawnych? Bo słyszałam, że mają tez pakiety medyczne w dobrych cenach.
  • brokka 27 lut 2021, 15:44
    Gdyby ktoś szukał dobrego prawnika w Łodzi zdecydowanie mogę polecić Kancelarię Adwokacką Marcina Olężałaka. Zajmuje się prawem rodzinnym i opiekuńczym, cywilnym, karnym, spadkowym itd.. Polecam godnie reprezentował nas przed Śądem i udało się wygrac trudną sprawę spadkową
  • KopaczJusta 26 mar 2021, 16:51
    Kancelaria Fenix z Pięknej w Warszawie działa całkiem skutecznie. Specjalizują się w sprawach finansowych, wiecie kredyt we CHF (właśnie u nich prowadzimy naszą sprawę), upadłości, odszkodowania itd. Mają też biura na pewno w Łodzi i Białymstoku. Choć jeszcze jedna miejscowość chodzi mi po głowie ale nie jestem pewna. Najlepiej do nich zadzwonić i się dowiedzieć. Najważniejsze, że każda z kancelarii koncentruje się na jakimś kawałku prawa i pod tym kątem musimy wybierać dla siebie odpowiednią.
  • Garcia 25 kwi 2021, 19:37
    Jeśli w kwestii prawa spadkowego polecić moge z czystym sumieniem panią Adwokat Agnieszkę Cisowską Chruścicką, ma Kancelarię we Wrocławiu na ul Jagniątkowskiej.
  • zott 9 maj 2021, 13:22
    Jeśli chodzi o pomoc w sprawie kredytu we frankach to moja znajoma uzyskała bardzo dużą pomoc w kancelarii Lexito uśmiech Spotkała się tam z wieloma kompetentnymi osobami i otrzymała fachową pomoc.
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum