-
Z Warszawy zdecydowanie polecić warto Kancelarię Adwokacką Adwokata Mariusza Olężałka, pomógł mi wygrac sprawe spadkowa, bardzo zawiłaa powiedziałabym
-
-
Słuchajcie potrzeba mi dobrego prawnika od prawa cywilnego, najlepiej z Trójmiasta, żebym mogła się spotkać osobiście i pogadać.
-
iwona07
27 lip 2021, 20:26 (ostatnio zmieniony przez autora 27 lip 2021, 20:26, w całości zmieniany 1 raz)
Podobno mec. Mindykowski świetnie sprawdza się w takich sprawach, wiele osób poleca jego do spraw z katalogu beznadzijncyh
-
Mecenas Mindykowski to dobry specjalista przede wszystkim od rozwodów i spraw spadkowych. Pamiętajcie, żeby zawsze stawiać na kancelarie prawne o wąskich specjalizacjach to większa gwarancja powodzenia. Wiadomo, że jak się ktoś specjalizuje we wszystkim to najprawdopodobniej nie jest dobry w tym co robi. Wąska specjalizacja to jest to!
-
Jak szukacie dobrego adwokata od rozwodów, spraw rodzinnych, karnych polecam mecenasa Mariusza Olęzałka. Ma Kancelarie w Warszawie i jak mi wiadomo w Łodzi
-
-
Jakby ktoś szukał dobrego karnisty polecam mecenasa Mariusza Olężałka, najlepszy... Ma kancelarie w Łodzi
-
Ochra
16 cze 2022, 11:49 (ostatnio zmieniony przez autora 16 cze 2022, 11:50, w całości zmieniany 1 raz)
Jeśli szukacie dobrego karnisty z Warszawy polecam mecenasa Mariusza Olężałka, nam pomógł wyratowac syna przed karą pozbawienia wolności. Polecam , adwokat do trudnyh spraw
-
Gdyby ktos szukał dobrego karnisty polecam mecenasa Mariusza Olężałka ma Kancelarie w Łodzi i Warszawie