Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Gwarancja szybkości Internetu, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Gwarancja szybkości Internetu

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • HTTP404 13 mar 2011, 20:01
    Tylko jakby tak faktycznie oszukiwali to co za problem reklamować usługi typu 1 Gbit/s. A takich ofert nie ma. Coś tam Dialog próbuje ale słabo mu to idzie.
  • Crack 13 mar 2011, 20:55
    Jeszcze 6 lat temu to net był wdzwaniany dial-up. Wtedy każdy narzekał i na szybkość i na cenę. Teraz przynajmniej jakieś szybkości większe są i to każdy widzi gołym okiem. Choćby ściągnięcie fotki - wtedy trwało to długo a teraz ciach mach i już masz. Nie przesadzajmy nie jest źle ale mogłoby być leopiej.
  • gizmodo 14 mar 2011, 0:45
    To są mrzonki. Nikt nie jest wstanie zapewnić gwarancji przepustowości choćby nie wiem jaką ustawę się wprowadziło. Poza tym kto za to ewentualnie by zapłacił? Rząd? Nie użytkownicy czyli ci co z tego korzystają.
  • CellPS3 14 mar 2011, 1:24
    A ja gwarantuję każdemu dobrze płatną pracę, mieszkanie i samochód. Warunek jest taki, że musicie na mnie głosować. Inaczej nici z umowy.
    A jak jej nie dotrzymam to co mi zrobicie nic. Jakiś chciał podać Tuska za niespełnione obietnice wyborcze ale nie ma takiego paragrafu. I tu jest tak samo. Mogą obiecywać gwarancję dla netu bo itak nie będzie gdzie tego zaskarżyć.
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum