Dzisiaj w internecie można porównać wiele usług w tym również dostawców internetu. Bardzo przydatna porównywarka https://panwybierak.pl/. Wystarczy wpisać adres dla jakiego wyszukuje się ofertę i potem wybrać zakres usług i gotowe. To co proponują nam operatorzy nie zawsze się u nas sprawdzi.
Tak kiedyś z niej korzystałam jak szukałam sobie dostawce telewizji, jest całkowicie darmowa, a dodatkowo jak się zdecydujesz to pomagają przy podpisaniu umowy itp.
Fajne rozwiązanie z tym podpisywaniem umowy, dla starszych osób na pewno wygodne. Zdążyłem się tez zapoznać ze stroną internetową, nawet mają opcje wyszukiwania z pozycji lokalnej.
kotek020
8 mar 2016, 0:07 (ostatnio zmieniony przez autora 8 mar 2016, 0:08, w całości zmieniany 1 raz)
Świetna opcja wystarczy że tylko wpiszesz swoją miejscowość Nie tylko dla starszych ale również dla tych osób pracujących co nigdy już nie zdążą nic załatwić po pracy z powodu braku czasu itp. Tak jak na przykład ja na spokojnie mogłam sobie poszukać i spokojnie dokonać wyboru. I jestem bardzo zadowolona.
kotek020 napisał:Tak kiedyś z niej korzystałam jak szukałam sobie dostawce telewizji, jest całkowicie darmowa, a dodatkowo jak się zdecydujesz to pomagają przy podpisaniu umowy itp.