Czy ktoś z was korzysta za nawigacji gps na swoim telefonie? Co myślicie o nawigacji w telefonie? Czy istnieją darmowe usługi tego typu, a jeśli nie to ile kosztuje taka usługa? Może tańszą opcją okaże się zakup osobnego urządzenia
W ovi wystarczy przed wyjściem z domu zaktualizować mapy za pośrednictwem komputera. Możesz korzystać z niej bez obawy o żadne dodatkowe koszta. A przy telefonie z tak dużym wyświetlaczem korzystanie z nawigacji nie będzie stanowić najmniejszego problemu.
[url=http://www.youtube.com/nokiapoland#p/u/2/C9Gv90ztevA]Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości jak zainstalować ten programik, to tutaj podaję linka do youtuba, na którym wszystko jest pokazane [/url]
Zainstalowałam ovi kilka miesięcy temu i jestem z tego programiku bardzo zadowolona. Cieszę się ze nokia wpadła na genijalny pomysł, aby udostępnić bezpłatną wersję nawigacji samochodowej.
Ja wgrywałem hurtem, na dodatek było to kilka miesięcy temu, więc dokładnie nie pamiętam. Myślę, że jeżeli chcesz wgrać tylko mapę polski to zajmie to jakieś 200 MB.